ΚΑΒΑΛΑ

Φήμες για επαφή με Τσιώλη

Φήμες για επαφή με Τσιώλη
Τσιώλης INTIME SPORTS

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Καβάλας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, με τις πληροφορίες να θέλουν την διοίκηση του ΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Σάκη Τσιώλη.

Η κακή εικόνα που παρουσιάζει η Καβάλα στις τελευταίες δυο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έχει προβληματίσει την διοίκηση της ομάδας, που είναι απρόβλεπτη όσον αφορά τις αποφάσεις της.

Έτσι μετά την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά της Καβάλας να έχει προσεγγίσει τον Καρδιτσιώτη τεχνικό με σκοπό να αναλάβει την ομάδα.

Περισσότερες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένεται να έχουμε μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (17:15 NS3), ειδικά σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένουν στην Καβάλα.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Δημήτρης Πετκάκης κάνει κανονικά προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις, όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βουτσίσεβιτς, αφού ο Ρίος ήταν κακός στο ματς με τον Πανσερραϊκό και αλήθεια είναι πως η απουσία του Σέρβου άσου έχει αρχίσει να φαίνεται.

TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ