ATHENS KALLITHEA

Ο Ομπάμα θέλει να μάθει τι σύστημα παίζει η Καλλιθέα!

Ο Ομπάμα θέλει να μάθει τι σύστημα παίζει η Καλλιθέα!
Γκώνιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι της Καλλιθέας είχαν όρεξη για πλάκα στον προπονητή τους Τάκη Γκώνια και ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο facebook μια φωτογραφία με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ρωτάει τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα τι σύστημα παίζει η Καλλιθέα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε ολόκληρο θέμα από τον προπονητή της Καλλιθέας Τάκη Γκώνια για το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα του και ότι κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα με τι σύστημα παίζει.

Η άφιξη του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα έδωσε την έμπνευση για το τρολάρισμα στο νεαρό προπονητή από τους ανθρώπους της Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα με ποστάρισμα τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook ανέβασαν μια φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπα και την λεζάντα: "Θα μου πεις μετά τι σύστημα παίζει η Καλλιθέα Άλεξ;;;".

Λίγες ώρες νωρίτερα μάλιστα επίσης στον επίσημο λογαριασμό της Καλλιθέας υπήρχε ποστάρισμα που ανέφερε ότι η Καλλιθέα είναι καλύτερη από το Μανχάταν: "Ποιο Μανχάταν... η Καλλιθέα τα σπάει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ