ΗΡΑΚΛΗΣ

Ζήτησε διορία ο Τάι

Ζήτησε διορία ο Τάι

Η είδηση της προσφυγής του Τάι μετά από το 1-0 επί του Φωστήρα τάραξε την ηρεμία που υπήρχε στον Ηρακλή στο κυνήγι της ανόδου στην Super League. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε διορία μερικών ωρών για το αν θα προχωρήσει στην απόσυρσή της.

Την ηρεμία που υπήρχε στον Ηρακλή στο κυνήγι της ανόδου στην Super League, τάραξε η είδηση της προσφυγής του Τάι λίγες ώρες μετά το 1-0 επί του Φωστήρα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε την Πέμπτη (10/4) συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Τσαλίκη, όπου ζήτησε διορία μερικών ωρών για να αποφασίσει αν θα την αποσύρει.

"Ο Ηρακλής σου προσέφερε νέο συμβόλαιο, αν και έκανες επέμβαση στους χιαστούς. Ποια άλλη ομάδα θα το έκανε αυτό για ένα παίκτη που έπαιξε μόλις έξι μήνες; Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ωστόσο ως αρχηγός όφειλες να σεβαστείς την απόφαση των συμπαικτών σου να κάνουν υπομονή μέχρι το φινάλε", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Τσαλίκη.

Κι όσο για τον Τάι που φάνηκε μετανιωμένος για την βιαστική επιλογή του φέρεται να είπε: "Η γυναίκα μου γεννάει σε λίγες ημέρες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα".

Ο Τσαλίκης του ξεκαθάρισε ότι αν αποσύρει άμεσα την προσφυγή τότε και μόνο θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελέσει ξένο σώμα για τον Ηρακλή.

Ο Τάι, που την Τετάρτη (9/4) κι ενώ είχε καταθέσει την προσφυγή του είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας του Ηρακλή μετά το 1-0 επί του Φωστήρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος των πλέι οφ της Football League, ζήτησε διορία λίγων ωρών.

Χρονικό διάστημα για να μιλήσει με τον ατζέντη του και μέχρι το βράδυ θα γνωστοποιήσει την απόφασή του.

Για αυτό και σίγουρα θα απουσιάσει από την σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Αυτά με τους Ηρακλή Ψαχνών και Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί όσον αφορά την προσφυγή του Τάι όλα ξεκίνησαν την ημέρα που βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον Γκιγιέρμο Όγιος ως καλεσμένοι της Football League με τους υπόλοιπους προπονητές και αρχηγούς των ομάδων και εκεί δέχτηκε την κρούση από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠ.

Κρούση με την οποία του ζήτησαν να μάθουν αν έχει να λαμβάνει χρήματα από τον Ηρακλή και αν έχει καθυστερήσεις με τον Τάι να του απάντησε θετικά και του μετέφεραν ότι μπορούνε να δώσουνε λύση στο πρόβλημά του.

Όπως και έγινε με την κατάθεση προσφυγής έχοντας ως δικηγόρο του τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ (Αλιφραγκής) θέτοντας ο Βραζιλιάνος από εκείνο το σημείο τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Πλέον απομένει να φανεί τι θα πράξει ο Τάι. Αν δηλαδή μέσα στις επόμενες ώρες μετά και την συνάντησή του με τον Τσαλίκη θα αποσύρει ή όχι την προσφυγή του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ