ΗΡΑΚΛΗΣ

Ζαχόρα ο πρώτος

Ζαχόρα ο πρώτος
Ζαχόρα

Ο Ντάριο Ζαχόρα αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Ντάριο Ζαχόρα άνοιξε τον χορό των μεταγραφικών κινήσεων του Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Κροάτης επιθετικός θα έχει την ευκαιρία όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο στον Εργοτέλη να βρεθεί υπό τις οδηγίες του Σίνισα Γκόγκιτς.

Η ανακοίνωση ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδοσφαιριστή Dario Zahora για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Ο 31χρονος επιθετικός έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στην Dinamo Zagreb (94 συμ. – 39 γκολ), ενώ ακολούθησε ο δανεισμός του από τις Croatia Sesvete (24 συμ. – 15 γκολ), Koper (18 συμ. – 9 γκολ), Slaven Belupo (14 συμ. – 3 γκολ), Domžale (34 συμ. – 22 γκολ), Interblock (21 συμ – 13 γκολ).

Την αγωνιστική περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Rosenborg (5 συμμετοχές). Στη συνέχεια αποτέλεσε παίκτης της Bnei Sakhnin (5 συμ. – 1 γκολ), Lokomotiva (2 συμμετοχές), Lokomotiv Plovdiv (3 συμμετοχές) και Osijek (1 συμμετοχή). Στην χώρα μας έφτασε για λογαριασμό του Εργοτέλη το 2012 (32 συμμετοχές – 8 γκολ), ενώ είχε 50 συμμετοχές στην Εθνική Κροατίας μέχρι την U-21".

Κατά τα άλλα στην τελική ευθεία βρίσκεται το φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Τάσο Κυριάκο που έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση και βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων.

Σήμερα εξάλλου έγινε νέα συζήτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρου Παπαδόπουλου, με το περιβάλλον του Νίκου Πουρτουλίδη ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο της απόκτησης του Βαγγέλη Γεωργίου.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελεί ο Άκης Σουλίδης καθώς μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του δεν δείχνει να είναι μέσα στις επιλογές του Σίνισα Γκόγκιτς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ