ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπογράφηκε το προσύμφωνο

Υπογράφηκε το προσύμφωνο

Τίτλοι τέλους έπεσαν το απόγευμα με την υπογραφή του προσυμφώνου μεταξύ του Σπύρου Παπαθανασάκη και του Θόδωρου Παπαδόπουλου και έγινε πράξη η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Το απόγευμα έπεσαν οι τίτλοι τέλους με την υπογραφή του προσυμφώνου μεταξύ του Σπύρου Παπαθανασάκη και του Θόδωρου Παπαδόπουλου και έγινε πράξη η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν οριστικά και απομένει ο νομικός και οικονομικός έλεγχος που έγινε για να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών και τυπικά.

Η ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε σχετικά με ανακοίνωση που εξέδωσε και ανέφερε:

«Σήμερα (04/07) το απόγευμα υπογράφηκε επίσημο προσύμφωνο μεταξύ των κ.κ. Παπαδόπουλου, Παπαθανασάκη στο οποίο ορίζονται αναλυτικά και με σαφήνεια οι διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν για να αποκτήσει ο κ. Παπαθανασάκης την ΠΑΕ Ηρακλής 1908. Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι η διαδικασία να προχωρήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες».

Ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ξεκινήσει εντός της επόμενης εβδομάδας όταν και ορκωτοί λογιστές θα μπουν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Στην περίπτωση που τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής δεν διαφέρουν κατά πολύ από τα όσα έχει πει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος στον Σπύρο Παπαθανασάκη τότε και μόνο όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Το μεταγραφικό πλάνο

Κατά τα άλλα κι ενώ ο Δημήτρης Κοντοδήμος αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή και φαίνεται να οδεύει προς την Λάρισα μετά τον Λευτέρη Ιντζόγλου που ανανέωσε η διαφορά στο οικονομικό αποτελεί εμπόδιο να τον ακολουθήσει ο Χασόμα Μπίνο Μπαμπά.

Για την θέση του αριστερού μπακ ώστε να καλυφθεί το κενό του Κοντοδήμου ο Νίκος Παπαδόπουλος εξετάζει από την αγορά των παικτών κάτω των 24 ετών κυρίως τον Γιώργο Σαραμαντά. Πρόκειται για πρώην 22χρονο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού και προέρχεται από καλό πρωτάθλημα στον νότιο όμιλο της Football League.

Όσο για μία από τις τρεις μεταγραφές ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Παπαδόπουλος είναι ο Ουσμάν Πάτο. Κι όχι άδικα καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία σε Καβάλα και Παναχαϊκή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ