ΗΡΑΚΛΗΣ

Υποδοχή με μήνυμα

Υποδοχή με μήνυμα
INTIME SPORTS

Οπαδοί του Ηρακλή περίμεναν την αποστολή της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με την επιστροφή της από τον Βόλο μετά από την ήττα από την Νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η νέα ήττα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League από την Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έφερε οπαδούς της ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Κι αν οι πρώτες αντιδράσεις υπήρξαν στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρου Παπαδόπουλου, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου η συνέχεια δόθηκε με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μόλις το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του απαίτησαν να κατέβουν από αυτό οι αρχηγοί της ομάδας Τάι, Κυριάκος και Κηπουρός κάτι που έπραξε μόνο ο πρώτος μαζί με τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Κώστα Τσαλίκη.

Απευθυνόμενοι στον Βραζιλιάνο μέσο του ζήτησαν να μεταφέρει στους υπόλοιπους την οργή του κόσμου για την απογοητευτική εικόνα που έχει η ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε σε έντονο ύφος προς όλους τους ποδοσφαιριστές λέγοντάς τους: "Μας έχετε φέρει στα όριά μας. Σταματήστε να ξεφτιλίζετε τον Ηρακλή. Αν δεν μπορείτε να ανεβάσετε την ομάδα, να πάτε στο σπίτι σας", τους είπαν μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια οι οπαδοί του Ηρακλή αποχώρησαν έχοντας στείλει το μήνυμά τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας απαιτώντας να μην τους αναγκάσουν να ξαναπάνε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Πάντως και στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν δύο-τρεις αποχωρήσεις ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ