ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Δώνη, Ζιαμπάρη και Περόνε απέναντι στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
Παντελίδης MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής με νέα πρόσωπα τους Τζανετόπουλο, Γροντή και Ηλιάδη θα τεθεί αντιμέτωπος την Τετάρτη (18/1, 17.15) με την Ξάνθη. Δεν εκδόθηκε το δελτίο του Δώνη, δεν υπολογίζει σε Ζιαμπάρη και Περόνε ο Σάββας Παντελίδης.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι τελικός για τον Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την Τετάρτη (18/1, 17.15) με την Ξάνθη ο Σάββας Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να παλέψουν για την επικράτηση, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό.

Στα πλάνα του Αθηναίου τεχνικού, με τον οποίο η ομάδα δεδομένα δείχνει σημάδια βελτίωσης, δεν συμπεριλαμβάνεται ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Ζιαμπάρης, που θα χρειαστεί ακόμα μία εβδομάδα για να είναι έτοιμος. Εκτός είναι φυσικά και ο έτερος στόπερ, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος έχει κινηθεί νομικά σε βάρος της ΠΑΕ.

Πολύ σημαντική και η απουσία του Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το δελτίο του Χρήστου Δώνη δεν κατέστη εφικτό να εκδοθεί και ως εκ τούτου το νέο απόκτημα της ομάδας δεν μπορεί να παίξει. Αντίθετα, οι άλλοι νεοαποκτηθέντες (Τζανετόπουλος, Γροντής, Ηλιάδης) είναι διαθέσιμοι.

Το ίδιο και ο Σαραμαντάς, που απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Παντελίδης έχει ως εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Τζανετόπουλος, Στάμου, Βοσνακίδης, Σαραμαντάς, Κούρος, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Ηλιάδης, Δούμτσιος, Λουκίνας, Ρούσσος, Πασάς Μοντέιρο, Λεοζινιο, Γροντής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ