ΗΡΑΚΛΗΣ

Χουάντερσον: "Θέλω να δω την ομάδα στα πλέι οφ"

Χουάντερσον: "Θέλω να δω την ομάδα στα πλέι οφ"
Χουάντερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την επιθυμία του να δει τον Ηρακλή στα πλέι οφ εξέφρασε ο Χουάντερσον, αναφέρθηκε στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλονή και στον κόσμο του "γηραιού".

Με την ουραγό Καλλονή αναμετράται σήμερα (19:30) ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο για την 16η αγωνιστική της Super League και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Χουάντερσον, μίλησε στη NOVA όπου αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς του "γηραιού", εξέφρασε την επιθυμία του να δει τους "κυανόλευκους" στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και τέλος εγκωμίασε τον κόσμο.

Για το ματς με την Καλλονή, είπε: "Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και είμαι αισιόδοξος πως θα τους κατακτήσουμε και θα κάνουμε καλό ποδαρικό στη νέα χρονιά. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα, εμείς είμαστε όμως καλύτεροι και θα κερδίσουμε αύριο".

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ανέφερε: "Περιμένω δυνατό δεύτερο γύρο, θέλω να δω την ομάδα στα πλέι οφ στο τέλος του πρωταθλήματος".

Για τον κόσμο του Ηρακλή, τόνισε: "Ο κόσμος για εμάς είναι ο12ος παίκτης και μας δίνει δύναμη και ενθουσιασμό στο Καυτανζόγλειο".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ