ΗΡΑΚΛΗΣ

Χουάντερσον: "Κύπελλο και άνοδο"

Χουάντερσον: "Κύπελλο και άνοδο"
INTIME SPORTS

Ο Σίλβα Χουάντερσον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Ηρακλή επί του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου και όπως τόνισε στο Sport24.gr θέλει τόσο την κατάκτησή του τροπαίου όσο όμως και την άνοδο.

Η πρόκριση του Ηρακλή επί του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου έφερε την υπογραφή του Σίλβα Χουάντερσον και όπως τόνισε στο Sport24.gr θέλει τόσο την κατάκτησή του όσο όμως και την άνοδο στην Super League.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και βασική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου κάτω από τα δοκάρια δείχνει να είναι πιο ώριμος από κάθε άλλη στιγμή στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα έχοντας ήδη λάβει το μήνυμα από την διοίκηση για νέο συμβόλαιο.

Ο Χουάντερσον φρόντισε το απόγευμα της Τετάρτης φρόντισε όχι απλά να ευστοχήσει στο τρίτο πέναλτι του Ηρακλή δίνοντας προβάδισμα με 1-2 στην ομάδα του αλλά και να αποκρούσει το έκτο και τελευταίο πέναλτι του Πανιωνίου που εκτέλεσε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη ο Χουάντερσον δείχνει πεινασμένος για διάκριση και τόνισε στο Sport24.gr μετά την πρόκριση επί του Πανιωνίου: " Θέλω και το Κύπελλο και την άνοδο. Καταφέραμε να φθάσουμε δίκαια στην πρόκριση επί του Πανιωνίου την οποία αξίζαμε να πάρουμε από την εικόνα που είχαμε και στα δύο παιχνίδια. Και ειδικότερα στο δεύτερο παιχνίδι όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι που δεν ήταν και με το δεύτερο γκολ να έρχεται από μία κόντρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά δεν μας πήρε από κάτω και στο τέλος δικαιωθήκαμε και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί με τον κόσμο μας".

Για το αν φοβήθηκε σε κάποια στιγμή στην διάρκεια του επαναληπτικού προημιτελικού με τον Πανιώνιο είπε: " Σε κανένα σημείο. Ακόμη και όταν ο Πανιώνιος βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στα πέναλτι με τον Πανιώνιο να ήταν ένα πέναλτι μακριά από την πρόκρισή του. Παρόλα αυτά πίστευα πως στο τέλος θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε και το πράξαμε".

Για το δικό του εύστοχο πέναλτι ο Χουάντερσον τόνισε: " Ήθελα να εκτελέσω και εγώ ένα και να δείξω τον δρόμο της πρόκρισης", ενώ για το τελευταίο του Πανιωνίου που εκτέλεσε ο Κόρμπος και το οποίο απέκρουσε επισήμανε κατηγορηματικά: " Ήταν η ώρα μου. Θα μπορούσα να το κάνω και νωρίτερα αλλά για λίγο δεν τα κατάφερνα ενώ ένιωθα να αγγίζω την μπάλα. Αφού όμως ο Κοσμάς (σ.σ. Τσιλιανίδης) στο πρώτο νοκ άουτ πέναλτι και μας έδωσε το προβάδισμα είπα πως ήρθε η ώρα μας να προκριθούμε και χαίρομαι που συνέβαλα και εγώ από την πλευρά μου αποκρούοντας το τελευταίο πέναλτι του Πανιωνίου".

Ο Χουάντερσον δεν δείχνει να τον απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου λέγοντας: " Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μας. Όποιος και αν είναι θα τον κοιτάξουμε στα μάτια να τον αποκλείσουμε. Είμαστε Ηρακλής και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το αποδείξαμε στην μέχρι στιγμής πορεία μας στον θεσμό του Κυπέλλου όπου έχουμε αποκλείσει ομάδες της Super League".

Ποιο είναι το μυστικό της φετινής πορείας του Ηρακλή να βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου της Football League αλλά και να έχει φθάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. " Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, είμαστε ενωμένοι σαν μία οικογένεια και μαζί με τον κόσμο μας έχουμε φθάσει μέχρι εδώ και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν", και με δεδομένη την τρίτη του παρουσία στον Ηρακλή υπογραμμίζει: " Σημαντικό ρόλο έχει παίξει στην φετινή μας πορεία και η διοικητική ηρεμία που υπάρχει από το καλοκαίρι και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο".

Για τον ίδιο ο Χουάντερσον δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά πως: " Εχω δεθεί με τον Ηρακλή στην τρίτη μου χρονιά. Τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο του και απολαμβάνω ειδικά την φετινή χρονιά. Υπάρχει ηρεμία από την διοίκηση και τον πρόεδρο και αυτό όπως είπα μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο".

Τέλος για την παραμονή του μετά το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας φρόντισε να σταθεί στο σήμερα λέγοντας: " Το μυαλό μου είναι μόνο πως θα πάρουμε το Κύπελλο και θα ανέβουμε στην Super League γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και στις δύο υποχρεώσεις μας".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ