ΗΡΑΚΛΗΣ

Το "ρόπαλο" στον Χατζάρα

Το "ρόπαλο" στον Χατζάρα
Χατζάρας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Χατζάρας είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλής και διάδοχος του Γιώργου Στράντζαλη καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να του δώσει το «ρόπαλο» στον δρόμο της ανόδου στην Super League.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ότι νέος προπονητής της και διάδοχος του Γιώργου Στράντζαλη είναι ο Γιώργος Χατζάρας με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Super League.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού των «κυανόλευκων» θα γίνει ώρα 13:30 ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ.Χατζάρα Γιώργο στην τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ.

Επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού θα γίνει την Τετάρτη 16/1 και ώρα 13:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Μίκρας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι της Δευτέρας του Ηρακλή με την Καλλιθέα (0-0) από τα επίσημα του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Όπως και ότι η επιλογή του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το όνομά του είχε ακουστεί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα ουσιαστικά του φετινού πρωταθλήματος της Football League και τα πρώτα στραβοπατήματα του Ηρακλή.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε χθες στην Κατερίνη όπου ο Χατζάρας είχε συνάντηση για σχεδόν τρεις ώρες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Ο Χατζάρας ουσιαστικά θα παρακολουθήσει το σημερινό προγραμματισμένο φιλικό της ομάδας του Ηρακλή και από αύριο θα πιάσει δουλειά κάνοντας την πρώτη του προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα όπως ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του μετά από την συμφωνία του με τον Ηρακλή είναι διψασμένος για την επιστροφή του στους πάγκους και όχι απλώς να οδηγήσει τον Ηρακλή στην Super League αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δικαιώσει τον Θόδωρο Παπαδόπουλο για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ