ΗΡΑΚΛΗΣ

Το "ρόπαλο" στον Στράντζαλη

Το "ρόπαλο" στον Στράντζαλη
INTIME SPORTS

Το Δ.Σ του ΤΑΠ Ηρακλής δεν άργησε να καταλήξει στον διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλο και αυτός είναι ο Γιώργος Στράντζαλης

Ο Γιώργος Στράντζαλης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΤΑΠ Ηρακλή και διάδοχος του Σούλη Παπαδόπουλου.

" Το Δ.Σ του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Στράντζαλη Γιώργο για τη θέση του προπονητή", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Δ.Σ του ΤΑΠ Ηρακλής για τον τρίτο φετινό προπονητή της ομάδας μετά τους Λεωνίδα Μπίλη και Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Πύργο και αύριο ανήμερα της Πρωτομαγιάς αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Όσο για την παρουσίασή του από το Δ.Σ του ΤΑΠ Ηρακλής αυτή είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Τετάρτη (02/05).

Ο Στράντζαλης την φετινή περίοδο εργάστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το πρωτάθλημα της Football League 2 διαδεχόμενος τον Τζο Παλατσίδη για να αποτελέσει παρελθόν στις 29 Μαρτίου μετά το 1-1 με τον Τύρναβο.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ως προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε βρεθεί στην άκρη του πάγκου τους και σε αυτό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή με τις δύο ομάδες να αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 αν και οι "κυανόλευκοι" είχανε προηγηθεί με 2-0.

Ο Στράντζαλης εκτός του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει διατελέσει προπονητής του Εορδαϊκού, της Ρόδου, της Καλαμάτας, της Ηλιούπολης, του Κορωπίου και του Πανηλειακού.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ