ΗΡΑΚΛΗΣ

Το σύνθημα του Παπαδόπουλου στον Ηρακλή

Το σύνθημα του Παπαδόπουλου στον Ηρακλή
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει το σύνθημά του στην πρωινή προπόνηση του Ηρακλή, όπου το παρών έδωσε και ο Ντιέγκο Ρομάνο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Γηραιού.

Η πρωινή προπόνηση του Ηρακλή χαρακτηρίστηκε από το σύνθημα του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και την παρουσία του Ντιέγκο Ρομάνο. Ο Κιλκισιώτης τεχνικός ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους τους ποδοσφαιριστές του υποδεχόμενός τους με μία σύντομη αλλά ξεκάθαρη ομιλία του παρά τον χιουμοριστικό της τόνο.

«Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παπαδόπουλου για να ξεκινήσει αμέσως μετά η προπόνηση. Η πρώτη από τις δύο της σημερινής ημέρας.

Με τα λόγια του ο τεχνικός του Ηρακλή θέλησε να ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του πως ουσιαστικά η προετοιμασία μπαίνει σε πιο εντατικούς ρυθμούς με τη διεξαγωγή διπλών προπονήσεων καθημερινά. Το πρωινό πρόγραμμα αναλώθηκε σε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και είχε διάρκεια μίας ώρας. Σε αυτό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε και ο Ρομάνο που σταδιακά θα μπει στους ρυθμούς των υπολοίπων συμπαικτών του.

Ο Αργεντινός θα περάσει και αυτός όπως και οι υπόλοιποι από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Παπαδόπουλου. Στο μεταγραφικό μέτωπο μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή στην θέση του τερματοφύλακα.

Για τον λόγο αυτό στα υπόψη παραμένει πάντα ο 23χρονος πρώην της γερμανικής Άουγκσμπουργκ Γιάννης Γκέλιος ενώ προτάθηκε και ο Σέρβος Μποριβόγιε Ρίστιτς. Εν τω μεταξύ λύθηκε το συμβόλαιο με τον Μίλτο Στεφανίδη αφού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, έχοντας φορέσει την φανέλα της ομάδας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ