ΗΡΑΚΛΗΣ

Τεννές για αντί-Όγιος

Τεννές για αντί-Όγιος
INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές αναμένεται το πρωί (26/3) στην Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στα γραφεία των εγκαταστάσεων της Μίκρας για συζητήσεις ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Γκιγιέρμο Όγιος στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Πριν καλά καλά η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής αποφασίσει την λύση της συνεργασίας της με τον Γκιγιέρμο Όγιος φαίνεται πως ήταν έτοιμος ο διάδοχος του Αργεντινού τεχνικού με αυτός να είναι ο Μπάμπης Τεννές.

Ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται σήμερα (26/3) στην Θεσσαλονίκη για να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και εκτός απρόοπτου θα αναλάβει και τα ηνία της ομάδας στον πάγκο της ομάδας.

Κι αν ο Τεννές θα κληθεί να πετύχει ότι και έναν χρόνο πριν βρισκόμενος στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ Καλλονής με την άνοδό της στην Super League ο Όγιος φαίνεται να πλήρωσε τις δύο τελευταίες συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας από Αιγινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Αργεντινός τεχνικός είχε πετύχει επί της παρουσίας του να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλή από την πρώτη μέρα της παρουσίας του κάτι που καλείται πλέον να κάνει και ο Τεννές για την επίτευξη του μοναδικού στόχου της χρονιάς.

Της ανόδου στην Super League.Σε περίπτωση δε συμφωνίας του Έλληνα τεχνικού με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τότε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ζάκυνθο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την παρουσία στο πρωτάθλημα των μπαράζ.

Εν τω μεταξύ ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν και σε διοικητικό επίπεδο στην ΠΑΕ Ηρακλής αφού ο Θόδωρος Παπαδόπουλος επιδιώκει την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Γαλανό ο οποίος στο παρελθόν είχε αποτελέσει τον χορηγό του τμήματος μπάσκετ.

Απομένει δε να φανεί κατά πόσο υπάρχει ήδη και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.Για αυτό εξάλλου και σήμερα στις 19:00 στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: " Διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ