ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέλος ο Ονουάτσι

Τέλος ο Ονουάτσι
INTIME SPORTS

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός πήγε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όχι για να προπονηθεί, αλλά για να λύσει το συμβόλαιό του.

Πρόωρο τέλος είχε η συνεργασία της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός πήγε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όχι για να προπονηθεί, αλλά για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι πήγε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όχι για να προπονηθεί, αλλά για να λύσει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του Ηρακλή.

Ο 29χρονος Νιγηριανός επιθετικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και όπως τους τόνισε, αύριο θα αναχωρήσει για το Βέλγιο εκεί όπου βρίσκεται και η οικογένειά του.

Ο Ονουάτσι νωρίτερα είχε μείνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής του Ηρακλή μετά το πρώτο που ήταν της Κυριακής στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ο δικηγόρος του Ονουάτσι για την λύση του συμβολαίου του κάτι για το οποίο απομένουν λεπτομέρειες.

Ο Ονουάτσι θα πρέπει να σημειωθεί ότι διέθετε το πιο υψηλό συμβόλαιο έχοντας λάβει πάνω από το 50% αυτού χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποδώσει στο σύνολο των εμφανίσεών του σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην δικαιώσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την επιλογή τους.

Χθες εξάλλου η ΕΕΑ μετά την συνεδρίασή της ανακοίνωσε την αίτηση του Μάρεκ Γιάρολιμ περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908. Μία εξέλιξη που ήρθε από τη στιγμή που η ΠΑΕ Ηρακλής δεν εξόφλησε τη δεύτερη δόση των 10.000 ευρώ που όφειλε στον Τσέχο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά σύντομη προετοιμασία των «κυανολεύκων» για το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (18:00), χωρίς να λείψει το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Αυτό έχει να κάνει με τον Έντσο Σκόρτσα, ο οποίος αισθανόταν έντονη ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Πριν την προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αποχώρησε και έμεινε εκτός αποστολής.

Εν τω μεταξύ ο Χασόμα Μπαμπά υπεβλήθη σε ειδική δοκιμασία ατομικής ετοιμότητας, την οποία «έβγαλε» με επιτυχία, γεγονός, που σημαίνει ότι από την ερχόμενη Πέμπτη θα λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας σε πλήρεις ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις.

Ο Τάι συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ ο Φώτης Κηπουρός παραμένει ασθενής και εξετάστηκε από Πνευμονολόγο για τα περαιτέρω της θεραπείας του. Κι όσο για τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι δεν προπονήθηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας όπως ήταν επόμενο για να ακολουθήσει η εξέλιξη του διαζυγίου του.

Την αποστολή του Ηρακλή συγκροτούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές από τους οποίους αύριο θα προκύψει η τελική 18άδα: Χουάντερσον, Κολίτσης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Κουρούπης, Κραγιόπουλος, Λίμα, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης, Παληγεώργος και Αποστολίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαββίδης, Τάι, Μπαμπά, Σκόρτσα, Ονουάτσι, Κηπουρός και Γραμματικός. Η αποστολή, με απόφαση του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου, δεν θα αποσυρθεί απόψε σε ξενοδοχείο, αλλά αύριο το πρωί, για να γευματίσει και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανάλυση του αγωνιστικού σχεδιασμού της απογευματινής αναμέτρησης από τον κόουτς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ