ΗΡΑΚΛΗΣ

Συζητά με Ζαχόρα, Τάι διετίας

Συζητά με Ζαχόρα, Τάι διετίας
Ζαχόρα

Στην λογική της απόκτησης του Βαγγέλη Γεωργίου ο Σίνισα Γκόγκιτς υπέδειξε την απόκτηση του Ντάριο Ζαχόρα στην διοίκηση του Ηρακλή. Τάι για άλλα δύο χρόνια

Την απόκτηση του γνώριμού του από την συνεργασία τους στον Εργοτέλη Ντάριο Ζαχόρα υπέδειξε στην διοίκηση του Ηρακλή ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Όπως δηλαδή είχε κάνει και με τον Βαγγέλη Γεωργίου το ενδεχόμενο της απόκτησης του οποίου ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά την Πέμπτη.

Στην περίπτωση του 31χρονου επιθετικού Ζαχόρα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις, με τον διεθνή Κροάτη – μέχρι την U21 - στο περσινό πρωτάθλημα της Football League να είχε συνολικά 32 συμμετοχές και 8 γκολ.

Στις τάξεις του Ηρακλή μάλιστα είναι αισιόδοξοι ότι δεν αποκλείεται και μάλιστα σύντομα ο Ζαχόρα να πει το ναι ενώ στα υπόψη βρίσκονται πάντα οι δύο πρώην πλέον ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου Τάσος Κυριάκος και Νίκος Πουρτουλίδης.

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη είχε τετ α τετ με τον Γκόγκιτς ο Σταύρος Βαγγελόπουλος στα γραφεία της Μίκρας αλλά και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Ο Σερβοκύπριος κόουτς εξέφρασε την επιθυμία του στον 33χρονο έμπειρο κεντρικό αμυντικό για την παραμονή, εξάλλου έχει συμβόλαιο αφού πέρσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετούς διάρκειας, με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Κατά τα άλλα στον Ηρακλή θα ανήκει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Βραζιλιάνος Τάι καθώς στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στα γραφεία της Μίκρας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του.

Αμέσως μετά την υπογραφή του υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου, μιας και θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου ώστε να επιστρέψει στη Superleague. Ευχαριστώ τον κ. Γκόγκιτς για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να αποδώσω τα μέγιστα».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ