ΗΡΑΚΛΗΣ

Συμφωνία με Κηπουρό, πάει για Κατσίκη

Συμφωνία με Κηπουρό, πάει για Κατσίκη
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κηπουρός αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής και αύριο πρόκειται να υπογράψει το συμβόλαιό του. Επαφή και με τον Γιάννη Κατσίκη.

Αφού ο Φώτης Κηπουρός αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής αύριο θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να βάλει την υπογραφή του.

Το ότι αυτό δεν έγινε σήμερα είχε να κάνει με το ότι η σύζυγος του 38χρονου Θεσσαλονικιού τερματοφύλακα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η απόκτηση του Κηπουρού από τον Ηρακλή ουσιαστικά ισοδυναμεί με μη παραμονή του Χουάντερσον Σίλβα που αναμένεται μεθαύριο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη έχοντας στα χέρια του πρόταση για να δοθεί σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής μετά την τριπλή ενίσχυση του ρόστερ στο ξεκίνημα της εβδομάδας με την απόκτηση των Κυριάκου, Κοντέων και Κηπουρού κινείται για την απόκτηση του Γιάννη Κατσίκη.

Ο 34χρονος που στο περσινό πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε την κατάκτησή του με τον Απόλλων Σμύρνης και συνάμα την άνοδο της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη στην Super League ως ένα από τα βασικά της στελέχη αγωνίζεται ως αριστερό χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσίκης στην πορεία του Απόλλων Σμύρνης για την άνοδό του στην Super League είχε 36 συμμετοχές και 11 γκολ ενώ τις τελευταίες μέρες εκτός του Ηρακλή συζητάει με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Παναχαϊκή.

Ωστόσο όπως προκύπτει δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή κάτι που δεν αποκλείεται να φανεί και στην πράξη ακόμη και αύριο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ