ΗΡΑΚΛΗΣ

Στροφή σε Λίμα

Στροφή σε Λίμα
Βίτορ Λίμα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής χωρίς απώλεια χρόνου και αφού δεν προχώρησε η απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη κινείται για τον Βίτορ Λίμα

Σε διαπραγματεύσεις με τον Βίτορ Λίμα βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής από την στιγμή που δεν προχώρησε η απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη.

Πρόκειται για τον 32χρονο Πορτογάλο αμυντικό χαφ που την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και 2011-2012 είχε αγωνιστεί στην Δόξα Δράμας ενώ την περσινή περίοδο είχε αγωνιστεί στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας.

Ο Λίμα ήταν μεταξύ των βασικών επιλογών του Σίνισα Γκόγκιτς και ειδικά από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Ριζογιάννη έπεσε το βάρος στην απόκτησή του.

Όσο για τον πρώην μέσο της Νίκης Βόλου ενώ την Δευτέρα ήταν κατηγορηματικός ότι χθες Τρίτη θα ανέβαινε στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του επέλεξε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναιγιάλειου.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα του Τάσου Κυριακού που θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με την Νίκη Βόλου, ο Νίκος Πουρτουλίδης φέρεται να έχει διπλάσια πρόταση από τον Αιγινιακό και ο πρώην εδώ και μερικές μέρες Άκης Γεωργίου βρίσκεται στο στόχαστρο του Αχαρναϊκού.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ