ΗΡΑΚΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπαθανασάκης

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπαθανασάκης

Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Σπύρος Παπαθανασάκης για να αναλάβει ουσιαστικό ρόλο στην ΠΑΕ Ηρακλής και να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναμένεται να βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει ουσιαστικό ρόλο στην ΠΑΕ Ηρακλής και να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Με νέες του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό LiberoFM ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας επιβεβαίωσε την άφιξή του και τόνισε εκτός των άλλων ότι στο διάστημα της παραμονής του θα πληρωθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για να μην υπάρξει πρόβλημα.

"Τα πράγματα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει. Γνωρίζω τους περιορισμούς που υπάρχουν από την μη αδειοδότηση της ομάδας, αλλά θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά", τόνισε αρχικά ο Παπαθανασάκης και όσον αφορά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη πρόσθεσε:

«Έρχομαι πράγματι. Θα είμαι εκεί και θα τα κανονίσουμε όλα όσα πρέπει για να ολοκληρωθεί το deal. Συγκεκριμένα, θα ανοίξω λογαριασμό στην τράπεζα κι ένας από τους δικηγόρους μου θα μου στείλει τα χρήματα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, αλλά θα το κάνω αυτό για να μην έχουν πρόβλημα τα παιδιά».

Σ’ ότι αφορά την υπόθεση για την ολοκλήρωση αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Ηρακλής είπε: «Έχουμε υπογράψει το προσύμφωνο και τώρα οι δικηγόροι ελέγχουν τα έγγραφα για να διαπιστώσουν μήπως υπάρχει κάτι. Θέλω και εγώ να τελειώσει αυτή η διαδικασία, όμως υπάρχουν κάποια μικροπράγματα που είναι σημαντικά και ίσως η ολοκλήρωση της διαδικασίας πάρει λίγο χρόνο. Η ομάδα όμως θα είναι καθαρή.

Γνωρίζω για τα χρέη και το τι θα χρειαστούμε, αλλά θα τα μάθω λίγο καλύτερα, τώρα που θα έρθω και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχω βρει και ανθρώπους να στελεχώσουν την ΠΑΕ, θα φέρουμε και χρήματα, οι φίλοι του Ηρακλή να ξέρουν ότι θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει η ομάδα και πάλι δυνατή».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ