ΗΡΑΚΛΗΣ

Σούλης αντί του Μπίλη

Σούλης αντί του Μπίλη
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο διάδοχος του Λεωνίδα Μπίλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής. Φιλική ήττα από τον Οδυσσέα Κορδελιού

Η παραίτηση του Λεωνίδα Μπίλη από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής δεν άργησε όπως αποδείχθηκε να φέρει την συμφωνία με τον Σούλη Παπαδόπουλο στην κούρσα της διαδοχής τους.

Ο 44χρονος έμπειρος τεχνικός που είχε λύσει την συνεργασία του με τον Πιερικό στις 23 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (10/2) σε Συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Όσο για τον λόγο της παραίτησης του Λεωνίδα Μπίλη; Είχε να κάνει με προσωπικούς λόγους σύμφωνα και με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

" Το Δ.Σ. της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, ο προπονητής κ. Λεωνίδας Μπίλης και εύχεται σε αυτόν ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα".

Για την ιστορία ο Μπίλης είχε κάτσει για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου της ΑΕΠ Ηρακλής το μεσημέρι της Πέμπτης στο φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού όπου οι "κυανόλευκοι" ηττήθηκαν με 2-1 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Σε ένα παιχνίδι όπου για μία ακόμη φορά η ΑΕΠ Ηρακλής στερήθηκε δημιουργίας φάσεων παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημά του.

Ο Οδυσσέας Κορδελιού άνοιξε το σκορ στο 14' με την κεφαλιά του Μπενίσκου μετά την σέντρα του Γεροντίδη από τα δεξιά ενώ στο 23' ο Παπαργυρίου με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κελπέκη διαμορφώνοντας το 0-2. Κι όσο για το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 71' μετά από πλασέ του Χιονίδη.

Ηρακλής (Α' ημίχρονο): Κελπέκης, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσιόπουλος, Παληγεώργος, Γεωργίου, Κωστάκης, Σαπάνης (24' Τροίρης), Κωνσταντινίδης.

Ηρακλής (Β' ημίχρονο): Παπατολίκας, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Προβατίδης, Πιτσόκος, Τροίρης, Κιβρακίδης, Χιονίδης, Γκόγκας, Τσιτλακίδης, Πετράκος.

Οδυσσέας Κορδελιού: Ομέρ, Γεροντίδης, Αντωνιάδης, Μιλκούδης, Μπενίσκος, Πομάκης, Τσεβρετζής, Λαζαρίδης, Αχαρινόπουλος, Παπαργυρίου, Ζαγκναφέρης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ