ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε ρυθμούς Παπαθανασάκη

Σε ρυθμούς Παπαθανασάκη
INTIME SPORTS

Η άφιξη του Σπύρου Παπαθανασάκη στην Θεσσαλονίκη όπως είναι επόμενο θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής. Όπως και στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Κοντοδήμου.

Με αφορμή την άφιξη του Σπύρου Παπαθανασάκη στην Θεσσαλονίκη είναι επόμενο θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τον Καναδά έφθασε στην Θεσσαλονίκη χθες με αποτέλεσμα το σήριαλ της πώλησης της ΠΑΕ Ηρακλής να οδεύει προς το φινάλε του.

Ο Παπαθανασάκης που δραστηριοποιείται στο Τορόντο τήρησε την υπόσχεσή του περί έλευσής του στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να τρέξουνε οι εξελίξεις και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την άφιξή του και σύμφωνα με ότι ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες, θα προχωρήσει σε πληρωμές των ποδοσφαιριστών της ομάδας και λοιπών συνεργατών της ΠΑΕ, ενώ οι δικηγόροι των δύο πλευρών πρόκειται να ολοκληρώσουνε την διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το απόγευμα εξάλλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Παπαθανασάκη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρο Παπαδόπουλο όπου και θα ξεκαθαρίσουνε ορισμένες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουνε με την ΠΑΕ.

Όσο για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών φαντάζουνε κάτι παραπάνω από αναγκαίες να γίνουνε πράξη σήμερα για να μην υπάρξει απώλεια είτε αυτών που έχουνε συμβόλαιο είτε και των δύο που υπάρχει η επιθυμία ανανέωσης των συμβολαίων τους. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Κοντοδήμος στον οποίο είχε υπάρξει προ ημερών σχετική επαφή και έδειξε θετικός.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα θα πρέπει να γίνουνε οι δύο ανανεώσεις έχει να κάνει βάσει των περιορισμών που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής από την μη χορήγηση άδειας για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Κι όσο για το χρονικό περιθώριο αυτό υπάρχει έως τις 20:00.

Κι όσο για τον Νίκο Παπαδόπουλο που φαντάζει η Νο1 επιλογή όσον αφορά τον τεχνικό της νέας αγωνιστικής περιόδου εκτός του Πασχάλη Μελισσά επιθυμεί και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπαλού που τον είχε υπό τις οδηγίες του στην περσινή χρονιά στην Παναχαϊκή, αλλά και νωρίτερα στην Κύπρο και στην Πάφο. Μάλιστα ο Μπαλού είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Football League με την φανέλα του Πανθρακικού ενώ έχει γίνει επαφή και σε Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ