ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε επαφές Ρέμος, Κουκλίτης για τις μετοχές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μπορεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και το ότι έχει λάβει τα τελευταία 24ωρα να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Βαγγέλης Κουκλίτης θα είναι ο νέος της μεγαλομέτοχος.

Αν δηλαδή μετά τον «Βάσια» που φαντάζει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Γιάννη Τάκη στην προεδρία της ΠΑΕ θα υπάρξει μέσα στις επόμενες μέρες και διάδοχος του Αντώνη Ρέμου.


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι εδώ και ενάμιση μήνα περίπου ο εν λόγω εργολάβος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον γνωστό τραγουδιστή δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του να απεμπλακεί από τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εμπόδιο την στιγμή αυτή που δεν έλαβε χώρα ήδη η μεταβίβαση των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο Ρέμος στον Κουκλίτη έχει να κάνει με το θέμα της αδειοδότησης μετά από την απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.


Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο Κουκλίτης έδωσε το παρών χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στα πλαίσια της ευρείας σύσκεψης που έλαβε χώρα και όχι μόνο αυτό αλλά αποκάλυψε κιόλας ότι ισχύει η συμφωνία του με τον Ρέμο.


Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνονται τα προ ημερών λεγόμενα του νυν προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, περί εύρεσης λύσης για την ΠΑΕ Ηρακλής αν και πληροφορίες κάνουνε λόγο πως η αρχική προσέγγιση στο πρόσωπο του Κουκλίτη είχε να κάνει για εμπλοκή του στην ΚΑΕ Ηρακλής.


Ωστόσο την στιγμή αυτή ο συγκεκριμένος εργολάβος, συνεπικουρούμενος από τους Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, Σταύρο Ποιμενίδη και Γιώργο Λαφαζάνη, φέρεται διατεθειμένος να πάρει τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής με τις ζυμώσεις και τις επαφές να λαμβάνουν χώρα ακόμη και σήμερα αν και Κυριακή.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον και η αυριανή ημέρα όπου και θα φανεί κατά πόσο θα υπάρξει νέο διοικητικό σχήμα με δεδομένο ότι χθες τα μέλη της νυν διοικούσας επιτροπής υπέβαλαν αν και προφορικά τις παραιτήσεις του, ώστε να αναλάβει δράση στην προσπάθεια επίτευξης ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης στο φλέγον θέμα της αδειοδότησης.


Σύμφωνα μάλιστα με τις χθεσινές ενδείξεις το νέο σχήμα που θα προταθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης θα είναι εφταμελές με επικεφαλή του τον Βασίλη Χατζηπαναγή έχοντας μαζί του τους Κωφίδη και Παπαϊωάννου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τέσσερις από τους Τουμπόγλου, Φιλιππιάδη, Ποντίκη, Αδαμίδη και Υψηλάντη.


Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής είναι αντιπροσωπεία της παρόντος των Χατζηπαναγή και Παπαϊωάννου να ταξιδέψει στην Αθήνα για συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και επιδίωξης για κάτι ανάλογο και με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μυτιληναίο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ