ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε δυο μήνες η επιστροφή του Λάζαρ

Σε δυο μήνες η επιστροφή του Λάζαρ
Λάζαρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τελικά ο Κοστίν Λάζαρ δεν γλίτωσε το νυστέρι και το πρωί της Κυριακής (3/1) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Σε δυο μήνες αναμένεται να επιστρέψει.

Η ατυχία για τον Λάζαρ συνεχίστηκε και το 2016. Ο έμπειρος Ρουμάνος μέσος υπέστη ρήξη του έσω πλαγίου συνδέσμου σε διαφορετικό σημείο από την προηγούμενη φορά, με αποτέλεσμα να περάσει από την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ, ο 34άχρονος άσος το πρωί της Κυριακής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο, στην Κλινική "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σήμερα (3/1/2016) το πρωί, υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση από τους γιατρούς της ομάδας, Παπακώστα Εμμανουήλ και Παπασούλη Ευθύμιο, στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».

Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα και να ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Προβλεπόμενος χρόνος επιστροφής, 2 μήνες.

Η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως άλλωστε κάνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, συμπαραστέκεται, στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό όλων των παικτών της ομάδας, χωρίς διακρίσεις.

Ειδικά δε, όταν αυτοί αδυνατούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, ο οποίος τους κρατά μακριά απ’ τους αγωνιστικούς χώρους.

Έτσι και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή μας, Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος στάθηκε για 2η φορά μέσα στην χρονιά άτυχος λόγω τραυματισμού, η ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αθλητή και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ