ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρήξη χιαστού ο Αραμπατζής

Ρήξη χιαστού ο Αραμπατζής
INTIME SPORTS

Εξαιρετικά δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (11/04) ο αμυντικός του Ηρακλή, Νίκος Αραμπατζής.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος στο 14΄ του χθεσινού παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον ΠΑΟΚ, γεγονός, που σημαίνει χειρουργική αποκατάσταση και μακρά περίοδο αποθεραπείας για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους σχεδόν έξι μήνες με αποτέλεσμα να ανανεώνει το ραντεβού του με τα γήπεδα για το πρώτο μισό του Οκτώβρη χάνοντας όλη την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Κατά τα άλλα οι πολλοί τραυματισμοί, που προέκυψαν στην ομάδα του Ηρακλή και το δεδομένο ότι απομένει ένα μόνο παιχνίδι, πλέον, μέχρι τη λήξη της περιόδου, αυτό με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ήταν τα στοιχεία, που προσέφεραν την ευχέρεια στον Γιώργο Παράσχο να ακυρώσει την για σήμερα (11/04) το απόγευμα, προγραμματισμένη προπόνηση και να δώσει ρεπό ανάπαυσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήδη, από την αναμέτρηση της Κυριακής, έχει τεθεί νοκ άουτ, εν όψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League τόσο ο Ζοέλ Επαλέ, με θλάση στον δικέφαλο, αλλά και ο Νίκος Αραμπατζής μετά την ρήξη προσθίου χιαστού δεξιού γόνατος που υπέστη.

Ο Μονσέφ Ζερκά δεν υπολογίζεται και για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ εκτός κανονικού ρυθμού είναι και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Πλέον από αύριο Τρίτη (12/04), θα αρχίσει η προετοιμασία για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς του Ηρακλή, με προπόνηση στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Πέρα από τους τραυματίες, στην αναμέτρηση του φινάλε της Super League κόντρα στην ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 17/04, 19:00), ο Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ντάνι, Λουίς Μαχόπ και Πάμπλο Λίμα που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή καρτών στο συγκεκριμένο αγώνα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γιώργο Κυριαζή, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και υποχρεωτικά θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που του επιβάλλεται, στο ματς με την «Ένωση».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ