ΗΡΑΚΛΗΣ

Ραντεβού την νέα χρονιά για Ζερκά

Ραντεβού την νέα χρονιά για Ζερκά
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι φετινές υποχρεώσεις του Μονσέφ Ζερκά με την φανέλα του Ηρακλή ολοκληρώθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός του «Γηραιού» υπέστη βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής και πέρασε ήδη σε φάση φυσικοθεραπείας και είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης αυτής θα κρίνει και το αν θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι την λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το πιθανότερο να είναι να μην αγωνιστεί κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε σήμερα Δευτέρα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ο οποίος επανήλθε μετά την άδειά του στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι έτοιμος για να αρχίσει ατομική προπόνηση. Για αυτό και για τον έμπειρο τερματοφύλακα, η εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποδείξει το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος πριν τη λήξη της περιόδου.

Αντιθέτως, καλύτερα αισθάνεται ο Καρίμ Σολτάνι, με τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο να έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Υπεβλήθη σε θεραπεία και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν μπορεί να επανέλθει.

Όλα αυτά σε μία μέρα όπου η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε το πρωί από το Ηράκλειο της Κρήτης στην Θεσσαλονίκη και ακολούθησε χαλαρή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Βεβαίως, ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης, για όσους αγωνίστηκαν και πιο έντονο για τους υπολοίπους.

Αύριο, Τρίτη 05/04, στις 11:00, στην Μίκρα, όταν και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία του Ηρακλή για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Γιώργος Παράσχος πέρα από τις ενδεχόμενες απουσίες από τραυματισμούς γνωρίζει ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του, και τον Μανώλη Παπαστεριανό που αποβλήθηκε χθες στο Παγκρήτιο με δύο κίτρινες.

Στα θετικά για τον τεχνικό του Ηρακλή συγκαταλέγονται η μαζική επιστροφή πρώην τιμωρημένων, δηλαδή των Ντάνι, Βικτοράς Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία και Νίκου Αραμπατζή.

Για αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη και η σύσκεψη των μέτρων τάξης της αναμέτρησης Ηρακλής-ΠΑΟΚ (Κυριακή 10/04, 19:00) στις 11:00 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Βεβαίως, η σύσκεψη έχει αμιγώς διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς δεν θα παραχωρηθούν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη πλευρά, ενώ η κερκίδα του πετάλου των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή στο τοπικό ντέρμπι.

Εν όψει ενός παιχνιδιού που θα είναι το τελευταίο εντός έδρας της περιόδου 2010-2011 με τους φιλάθλους του Ηρακλή να έχουν την ευκαιρία να συμπαρασταθούν και να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους, τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Και σε αυτόν τον αγώνα θα ισχύσει εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν περισσότερες επιλογές στην προμήθειά του, λόγω της σημασίας του τοπικού ντέρμπι. Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα διατίθενται εισιτήρια από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα (τηλ: 2310 478800).

Την Τετάρτη (06/04), την Πέμπτη (07/04) και την Παρασκευή (08/04), πέραν των Γραφείων της ΠΑΕ, εισιτήρια θα διατίθενται και από το BLUE SHOP, την μπουτίκ της ΠΑΕ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, από τις 16:00 έως τις 20:00 (τηλ: 2310 200733).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ