ΗΡΑΚΛΗΣ

Προσφυγή ο Κατσικάς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΗ
Κατσικάς MOTIONTEAM

Σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε ο Γιώργος Κατσικάς. Διαβάστε τον λόγο της κίνησης του 20χρονου αμυντικού.

Κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Ηρακλής έκανε την Πέμπτη, ο Γιώργος Κατσικάς, μία κίνηση με την οποία ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός διασφαλίζει τα δεδουλευμένα του αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιδιώκει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Ανδρέας Παντελή, δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα στην ενημέρωση της κίνησης του Κατσικά αν και αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή (16/09) προγραμματισμένος φιλικός αγώνας του Ηρακλή με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ματαιώθηκε.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ηρακλής η ματαίωσή του έχει να κάνει λόγω αθέτησης της συμφωνίας για διεξαγωγή της αναμέτρησης από πλευράς της διοίκησης της Δραμινής ομάδας, η οποία επικαλέστηκε λόγους επικινδυνότητας.

Ένας ισχυρισμός που όπως υποστηρίχθηκε δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του Ηρακλή αλλά και το κοινό νου.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να λάβει μέρος στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας το απόγευμα της Παρασκευής και να διατρανώσει και με αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική αποφασιστικότητά του για την τελική δικαίωση.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ