ΗΡΑΚΛΗΣ

Πληρώνει ο Παπαθανασάκης

Πληρώνει ο Παπαθανασάκης

Την Πέμπτη έφθασαν από τον Καναδά τα χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη και επίκεινται πληρωμές στα ανοιχτά μέτωπα που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Τα χρήματα του Σπύρου Παπαθανασάκη έφθασαν την Πέμπτη, μία μέρα νωρίτερα του αναμενόμενου δηλαδή, από τον Καναδά και επίκεινται πληρωμές σε ανοιχτά μέτωπα που έχει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Το πρωί εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του ομογενή επιχειρηματία τα χρήματα που εστάλησαν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και άμεσα ξεκινούν πληρωμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και λοιπούς συνεργάτες της εταιρίας ως έναντι των οφειλομένων τους.

Σε ένα χρονικό σημείο ιδιαίτερα κρίσιμο αφού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουνε λαμβάνειν έδειχναν διατεθειμένοι να κάνουνε υπομονή μέχρι και αύριο.

Με τις πληρωμές που είναι να γίνουνε εκτός από την αποφυγή προσφυγών η ΠΑΕ Ηρακλής θα πετύχει να διατηρήσει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που είχανε συμβόλαιο και για του χρόνου αλλά και να προχωρήσει στις δύο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα.

Οι δύο ανανεώσεις που έχουνε αποφασιστεί να γίνουνε με την σύμφωνη γνώμη και του τεχνικού της ομάδας Νίκου Παπαδόπουλου που από χθες πήρε το χρίσμα της παραμονής του είναι αυτές των Λευτέρη Ιντζόγλου και Χασόμα Μπίνο Μπαμπά.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ