ΗΡΑΚΛΗΣ

"Πιστέψτε το"

"Πιστέψτε το"
INTIME SPORTS

Για περίπου μισή ώρα ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έμειναν στα αποδυτήρια της και μίλησαν με την βοήθεια του βίντεο για την ισοπαλία στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Κέρκυρα και Νίκη Βόλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για περίπου μισή ώρα έμειναν στα αποδυτήρια της και μίλησαν με την βοήθεια του βίντεο για την ισοπαλία στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Κέρκυρα και Νίκη Βόλου.

Ο Έλληνας τεχνικός για ακόμα μία φορά θέλησε να τους ντοπάρει και να τους περάσει το μήνυμα πως ακόμα υπάρχει δρόμος και τίποτα δεν έχει κριθεί. Παράλληλα, τους έκανε και έντονες παρατηρήσεις για το δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι οπισθοχώρησαν. Κάτι που είχε φροντίσει να επισημάνει και στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού.

"Πιστέψτε το, τίποτα δεν έχει κριθεί. Έχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας, μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες και να μπούμε γερά στο κόλπο. Είμαστε καλύτερη ομάδα από όλες και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα…", ήταν μερικά από τα όσα είπε ο Παπαδόπουλος στους ποδοσφαιριστές του.

Στη συνέχεια διεξήχθη προπόνηση η οποία κατά διαστήματα έγινε υπό βροχόπτωση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Με αυτήν ξεκίνησε η προετοιμασία για τον μεθαυριανό τελικό με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 18:00. Το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή εφήρμοσε πρόγραμμα χαλαρώματος, για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του Βόλου και κανονικών ρυθμών, για όσους δεν αγωνίστηκαν.

Ο Δημήτρης Κοντοδήμος ξεπέρασε την επιβάρυνση στους προσαγωγούς και την ίωση, προπονούμενος κανονικά. Κανονικά συμμετείχε και ο Ντάριο Ζάχορα, με τον Κροάτη επιθετικό να έχει αναρρώσει από την αδιαθεσία που τον ταλαιπώρησε ιδιαιτέρως τις τελευταίες μέρες. Επανεντάχθηκε και ο Άγγελος Παπαστεριανός, έχοντας αποκατασταθεί το πρόβλημα στην ποδοκνημική του.

Αντιθέτως, ο Φώτης Κηπουρός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη λοίμωξη αναπνευστικού και για αύριο προγραμματίστηκε επίσκεψή του στο νοσοκομείο "Παπανικολάου" (το οποίο είναι εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση νοσημάτων θώρακος), προκειμένου να εξεταστεί από Πνευμονολόγο. Ο Τάι συνέχισε με θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τέλος ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από γαστρεντερίτιδα.

Από σήμερα ωστόσο άρχισε και η δρομολόγηση της επιστροφής του Χασόμα Μπαμπά στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Ιβοριανός μέσος συμμετείχε σε τμήματα της κανονικής προπόνησης, αποφεύγοντας – προς το παρόν – εκείνες τις προπονησιακές φάσεις, που απαιτούν επαφή. Η ιατρική εκτίμηση αναφέρει, ότι αν ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίσει ενοχλήσεις στο χειρουργημένο γόνατό του, τότε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή τις αρχές της επομένης, θα λαμβάνει μέρος σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ