ΗΡΑΚΛΗΣ

Παράσχος προ των πυλών της Μίκρας

Παράσχος προ των πυλών της Μίκρας
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος φαντάζει την στιγμή αυτή ως το Νο1 φαβορί να αποτελέσει τον διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις απομένουνε λεπτομέρειες ώστε οι δύο πλευρές να δώσουνε τα χέρια κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, ακόμη και μέχρι τα μεσάνυχτα, και να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε ο Παράσχος θα επιστρέψει στον πάγκο του Ηρακλή και πάλι μετά την περίοδο 1997-98 όταν και αποχώρησε πέντε παιχνίδια πριν το φινάλε της για να αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Κώστας Μαλουμίδης.

Κι όσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη; Ο παραιτηθέν και πρώην τεχνικός του Ηρακλή εδώ και μερικές ώρες κατά την αποχώρησή του από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα τόνισε αρχικά: "Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και όλοι να σταθούν στο πλευρό των παικτών.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών δεν έχουν καμία σχέση με την απόφασή μου", για να προσθέσει: "Έδωσα ότι είχα για την ομάδα, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές μου. Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θεωρείς ότι είναι οι κατάλληλες για την ομάδα.

Η ομάδα θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση. Ήρθαν καλοί παίκτες. Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει ο νέος προπονητής και να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται. Η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή, όσο παρουσιάζεται. Ομάδες που θεωρούνται εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, απέχουν δύο βαθμούς από εμάς", που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕ Λεμεσού.

Κι όσο για το πότε πήρε την απόφαση της παραίτησής του σημείωσε: "Αισθανόμουν ότι δεν ήμασταν όλοι μαζί. Δεν ξυπνάς μία μέρα και λες ότι φεύγω. Οι διοικούντες είναι ακόμη άπειροι, αφού είναι η πρώτη τους χρονιά στην ομάδα. Έκαναν λάθη, αλλά δεν ήταν εσκεμμένα. Δεν είχαν ποτέ τους κακή πρόθεση. Ήθελαν να παραμείνω, αλλά πίστευα στην απόφασή μου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ