ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Βήμα-βήμα για το όνειρό μας"

Παπαθανασάκης: "Βήμα-βήμα για το όνειρό μας"

O πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, με αφορμή την κλήρωση των πλέι οφ της Football League έστειλε μήνυμα συσπείρωσης για την πραγματοποίηση του ονείρου της ανόδου στην Super League.

Με αφορμή την κλήρωση των πλέι οφ της Football League ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης για την πραγματοποίηση του ονείρου της ανόδου στην Super League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ηρακλής υποστήριξε πως με οδηγό το όνειρο της ανόδου χτίστηκε το όραμα να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί όπου ανήκει και χαρακτήρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο ως ένα μεγάλο παιχνίδι.

" Ξεκινήσαμε με ένα όνειρο, με κάτι που δεν μπορείς να ακουμπήσεις, άλλα μόνο να νιώσεις.Από αυτό το όνειρο, χτίσαμε ένα όραμα, να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί όπου ανήκει... και με αυτό συντροφιά, κάθε στιγμή, σε κάθε αγώνα η ομάδα μας κάνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα, μέσα από απίστευτη αφοσίωση, σκληρή δουλειά και πίστη που δείχνει ο ένας στον άλλο.

Ο Ηρακλής σε κάθε αγώνα έχει τη στήριξη των οπαδών μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης μας στο γήπεδο.Ο κόσμος μας που ποτέ δεν μας απογοήτευσε και είναι πάντα δίπλα μας θα είναι και τώρα εδώ για να μας εμπνεύσει και να μας στηρίξει. Θα είναι εδώ να μας ανεβάσει και να πάμε πιο ψηλά.

Το πρώτο μας παιχνίδι στα πλέι όφς θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα παιχνίδι από αυτά που μας θυμίζουν την μεγάλη και περήφανη ιστορία της ομάδας μας.Ας απολαύσουμε την κάθε στιγμή, όσο προχωράμε μαζί, βήμα-βήμα για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας", ήταν η γραπτή δήλωση του Σπύρου Παπαθανασάκη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ