ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαθανασάκης: "Ηρακλή καθαρό και ελεύθερο από χρέη"

Παπαθανασάκης: "Ηρακλή καθαρό και ελεύθερο από χρέη"
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόρριψη της έφεσης του Ηρακλή για άδεια, αλλά εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι "θα χτίσουμε ομάδα που θα έχει ισχυρό και στέρεο μέλλον". Στην αντεπίθεση η "Αυτόνομη Θύρα 10".

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια ούτε μέσω του δευτεροβάθμιου οργάνου του τμήματος αδειοδότησης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή. Εμφανίστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος πως θα φτιάξει ομάδα με μέλλον, αλλά και ότι θα έχει έναν Ηρακλή "καθαρό και ελεύθερο από χρέη".

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής: " Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποιά είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος.

Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν.

Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν ΗΡΑΚΛΗ καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον".

Αυτόνομη Θύρα 10: "Εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή"

Θέση αναφορικά με την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ πήρε η Αυτόνομη Θύρα 10 και καλεί την ΠΑΕ Ηρακλής να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια: " Οι μήνες της υπομονής έγιναν μέρες, οι μέρες έγιναν ώρες, οι ώρες τελείωσαν…

Απαιτούμε απο την παε ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι τη Παρασκευή να έχει πάρει θέση ΕΠΙΣΗΜΑ τόσο για το τι οδήγησε στη μη αδειοδότηση όσο και για τα πλάνα του μεγαλομετόχου για το μέλλον… Όσο για μας καλούμε όλο τον κόσμο στα γραφεία του συνδέσμου τη Παρασκευή στις 21:00 σε συνέλευση ώστε να καθορίσουμε τη στάση μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απορρίφθηκε η έφεση του Ηρακλή
Τέλος Ρομάνο, Περόνε

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ