ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Θέλουν από τώρα τον Βέλλιο"

Παπαδόπουλος: "Θέλουν από τώρα τον Βέλλιο"
Βέλλιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν από τώρα να αποκτήσουν τον Απόστολο Βέλλιο και όχι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό υποστηρίζει στο Sport24.gr ο εκπρόσωπος του 24χρονου στράικερ του Ηρακλή, Τάσος Παπαδόπουλος. Η τοποθέτησή του για το μέλλον του Θεσσαλονικιού επιθετικού.

Η εφετινή είναι μακράν η πιο παραγωγική σεζόν του Απόστολου Βέλλιου. Τα εννέα γκολ που έχει σημειώσει ο 24χρονος επιθετικός αποτελούν ρεκόρ καριέρας, ενώ το χατ τρικ στο 3-0 του Ηρακλή επί της Καλλονής ήταν το πρώτο που πέτυχε σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Θεσσαλονικιός είναι απολύτως φυσιολογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη Super League. Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη χάρισε στον Γηραιό την ισοπαλία (1-1), ενώ με δικά του γκολ υποχρέωσε σε ήττα Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει ενδφιαφέρον για τον ύψους 1.91 στράικερ, ο οποίος κατά το παρελθόν πέρασε και από Έβερτον, Μπλάκπουλ, Λιρς και Βέστσελαντ. Ο εκπρόσωπος του Βέλλιου, Τάσος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Sport24.gr για τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή και τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του.

Παπαδόπουλος: "Θέλουν από τώρα τον Βέλλιο"

Ο Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι υπάρχουν ομάδες από τη Γερμανία και την Ιταλία, αλλά και μία ελληνική ομάδα, που θέλουν από τώρα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Βέλλιο. Δεν έχουν, δηλαδή, σκοπό να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, πως η απόφαση θα παρθεί από κοινού με τον Ηρακλή και ότι έως τα τέλη Ιανουαρίου είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις.

Ο ατζέντης του Απόστολου Βέλλιου δήλωσε: "Μία από τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες έχει εκφράσει ανοικτά ενδιαφέρον να αποκτήσει τον Βέλλιο. Υπάρχουν όμως τρεις ομάδες από το εξωτερικό και ειδικότερα από Γερμανία και Ιταλία, οι οποίες τον θέλουν από τώρα και που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν.

Θα αποφασίσουμε από κοινού με τον Ηρακλή τι είναι καλύτερο να γίνει. Μέσα σε ένα χρόνο έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο και βήματα μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και άλλες προτάσεις μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμα και μέχρι τέλος Ιανουαρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άγιος... Βέλλιος στον Ηρακλή με χατ τρικ στο 3-0 επί της Καλλονής

Βέλλιος: "Με ενδιαφέρει μόνο ο Ηρακλής"

Ιταλία και Γερμανία για Βέλλιο

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ