ΗΡΑΚΛΗΣ

Παπαδόπουλος: "Δυνατά μέχρι τέλους"

Παπαδόπουλος: "Δυνατά μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League στον 2ο όμιλο, ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα.

Στη γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής μπορεί να μην έκρυψε την ικανοποίησή του ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και πως με ενότητα θα επιτευχθεί ο στόχος.

"Νιώθω ικανοποίηση που τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας.

Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος που είχαμε θέσει και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους αγωνίστηκαν και πάλεψαν για να γίνει εφικτό αυτό, από τους παίκτες μου και την διοίκηση, μέχρι τους φιλάθλους μας που όλοι ο καθένας από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε για να βρεθούμε στην θέση αυτή.

Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στην άνοδο. Χρειάζεται τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ακόμα περισσότερη δύναμη για να τα καταφέρουμε.

Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας όπου και αν παίζουμε και όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι τέλους!", ήταν η δήλωση του Παπαδόπουλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεθαυριανό ντέρμπι κορυφής στην Λαμία ο Παπαδόπουλος θα γνωρίζει οριστικά σήμερα αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Σαραμαντά. Ο 22χρονος αριστερός μπακ του Ηρακλή είχε υποστεί στο παιχνίδι της Παρασκευής στην Ζάκυνθο αιμάτωμα στον τετρακέφαλό του και η συμμετοχή χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Δύσκολη θεωρείται και η παρουσία του Δημήτρη Στάμου ενώ επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και ο δεύτερος εξέτισε την τιμωρία του και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο του από χτύπημα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ