ΗΡΑΚΛΗΣ

Παληγεώργος αντί Μπάμπα

Παληγεώργος αντί Μπάμπα

Η έκπληξη του Γκιγιέρμο Όγιος για την αποστολή του σημερινού παιχνιδιού του Ηρακλή με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ήταν η παρουσία του Γιώργου Παληγεώργου αντί του Μπάμπα.

Η παρουσία του Γιώργου Παληγεώργου αντί του Μπάμπα ήταν η έκπληξη του Γκιγιέρμο Όγιος για την αποστολή του σημερινού παιχνιδιού του Ηρακλή με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Κι έκπληξη γιατί ο Παληγεώργος επανεμφανίζεται σε αποστολή του Ηρακλή για πρώτη φορά μετά από 145 μέρες και για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο σε φιλικό ή επίσημο παιχνίδι.

Η μέχρι στιγμής απουσία του Παληγεώργου είχε να κάνει με το ότι δεν υπολογίζονταν από τον Σίνισα Γκόγκιτς εξαιτίας της διένεξης που είχε με την διοίκηση και δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία που διεξήχθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Ο ερχομός ωστόσο του Όγιος φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα με τον Αργεντινό τεχνικό του Ηρακλή να τον παρακολούθησε στο πρόσφατο φιλικό του της πρώτης ομάδας με αυτή των Νέων αφήνοντάς του καλές εντυπώσεις.

Για την ιστορία η τελευταία συμμετοχή του Παληγεώργου με τη φανέλα του Ηρακλή, ήταν στο περσινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου για τα πλέι οφ της Football League στην ολοκλήρωση αυτών.

Εκτός του Μπάμπα εκτός αποστολής του Ηρακλή για το σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League έμειναν οι τραυματίες Σιατραβάνης και Κοντοδήμος και ο τιμωρημένος Σαββίδης.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Όγιος στην αποστολή του είναι οι: Χουάντερσον, Κηπουρός, Χιντζίδης, Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Παπαστεριανός, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Λίμα, Κυριάκος, Ματσούκας, Ονουάτσι, Τάι, Ζάχορα, Γιάρολιμ, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου και Παληγεώργος.

Κόντρα στην Δόξα Δράμας ο Όγιος εκτός της πρώτης παρουσίας του Παληγεώργου στην αποστολή προσανατολίζεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Χουάντερσον. Ακόμη για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής και μάλιστα ως βασικός στην θέση του αριστερού μπακ απόντος και του Κοντοδήμου θα πάρει ο Χιντζίδης.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπουκουβάλας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουνε ο Μπριλάκης με τον Παπαστεριανό. Στο δίδυμο του άξονα στην μεσαία θα είναι οι Λίμα και Πουρτουλίδης έχοντας αριστερά τους τον Ματσούκα και δεξιά τους τον Κυριάκο.

Ο Τάι μετά την επανεμφάνισή του στο Πανθεσαλικό του Βόλου κόντρα στην Νίκη την περασμένη Δευτέρα θα ξεκινήσει βασικός σε ρόλο οργανωτή πίσω από τον Ονουάτσι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Νιγηριανός προτιμάται για ένα ακόμη παιχνίδι στην συγκεκριμένη θέση αντί του Ντάριο Ζάχορα με τον Κροάτη πάντως τη φορά αυτή μετά από δύο παιχνίδια να επιστρέφει στην αποστολή του Ηρακλή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ότι το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας είναι στις 18:00 ο Όγιος είχε το πρωί ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με τους ποδοσφαιριστές του για ένα χαλάρωμα όπως και θα ισχύει συνεχώς από εδώ και στο εξής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ