ΗΡΑΚΛΗΣ

"Όχι" Παπαθανασάκη στην ΑΘ-10

"Όχι" Παπαθανασάκη στην ΑΘ-10
Παπαθανασάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης δεν θα δώσει το παρών στη συγκέντρωση της Τετάρτης (11/5) στο Κατσάνειο για το θέμα της μη εξασφάλισης άδειας από τον Ηρακλή και δεσμεύτηκε να γνωστοποιήσει τα σχέδιά του στις 20 Μαΐου. Σε... δοκιμασία οι σχέσεις του ιδιοκτήτη με τον κόσμο.

Ο Ηρακλής δεν κατέστη εφικτό να εξασφαλίσει άδεια και οι οργανωμένοι οπαδοί, η Αυτόνομη Θύρα 10, ζήτησε εξηγήσεις για αυτό από τη διοίκηση. Ο Γηραιός θα έχει περιορισμούς στις μεταγραφές και αυτό προβληματίζει. Η ΑΘ-10 έχει προγραμματίσει την Τετάρτη (11/5) συγκέντρωση στο Κατσάνειο, προκειμένου να γίνει ανοιχτή κουβέντα για το "καυτό" θέμα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ωστόσο, ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή του ότι δεν θα δώσει το παρών σε αυτή και ότι θα γνωστοποιήσει τα μελλοντικά της σχέδια για την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα, ημέρα Παρασκευή 20 Μαΐου ή νωρίτερα. Είναι σαφές ότι οι σχέσεις κόσμου - Παπαθανασάκη περνούν από... κύματα.

Η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και ο Πρόεδρός της, Σπύρος Παπαθανασάκης, θέλουν να ευχαριστήσουν την ΑΘ-10 για το ενδιαφέρον που δείχνει για το μέλλον της ομάδας μας και για τη διοργάνωση συζήτησης με τη συμμετοχή όλων μας την προσεχή Τετάρτη 11 Μαΐου. Με γνώμονα την ουσιαστική ενημέρωση του κόσμου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα γνωστοποιήσει τα μελλοντικά της σχέδια για την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα, ημέρα Παρασκευή 20 Μαΐου ή νωρίτερα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ