ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στο Sport24.gr

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στο Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή, αλλά και στο φλέγον ζήτημα των στημένων παιχνιδιών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του "γηραιού", που είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League, τόνισε πως το δίκιο είναι ξεκάθαρα υπέρ του Ηρακλή.

Επίσης, έκανε λόγο για την κάθαρση που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ευχόμενος να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Βασίλη Χατζηπαναγή στο Sport24.gr:

1. Ποιοι είναι οι λόγοι που αποφασίσατε να μπείτε μπροστά και να βοηθήσετε τον Ηρακλή;

" Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι είμαι δεμένος με αυτήν την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι η ομάδα, με την οποία είμαι δεμένος. Είναι μια ομάδα με ιστορία και κινδυνεύει με καταστροφή από της εναντίον της αποφάσεις. Αισθάνθηκα το καθήκον να βοηθήσω όσο μπορώ, γιατί το δίκιο είναι ξεκάθαρα με το μέρος μας".

2. Αισιοδοξείτε ότι τελικά ο Ηρακλής θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να παραμείνει στην Super League;

" Ναι, σαφώς. Πιστεύω ότι το δίκιο και η καθαρότητα θα επικρατήσουν στο τέλος. Ο Ηρακλής κέρδισε την παραμονή του στη Super League στα γήπεδα και εκεί κρίνονται τα πάντα. Αποτελεί κόσμημα για μια Super League με τεράστια προβλήματα, όπως αυτά των στημένων αγώνων".

3. Θεωρείτε ότι ο Ηρακλής βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή δεν εμπλέκεται στα στημένα παιχνίδια για τα οποία έχει κάνει παρέμβαση η ΕΠΟ;

" Αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε σε όσους μας καταδικάζουν με αποφάσεις τους. Με εισαγγελική διαβεβαίωση είμαστε από τις λίγες καθαρές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλίμονο αν καταδικάζουν εμάς, που είμαστε έξω από διαπλοκή και αδιαφάνεια…".

4. Με την εμπειρία σας πιστεύετε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καθαρό από στημένα παιχνίδια;

" Δεν είναι ζήτημα του τι πιστεύω εγώ, αλλά του τι λέει η επίσημη υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ. Και σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, έχουμε την πιστοποίηση ότι ο Ηρακλής είναι καθαρός. Μεγάλη υπόθεση…".

5. Ελπίζετε ότι αυτή τη φορά θα γίνει κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί σε στημένα παιχνίδια;

" Μακάρι. Το εύχομαι από βάθους ψυχής. Όμως η κάθαρση δεν αρχίζει καταδικάζοντας μια από τις λίγες ομάδες, που δεν εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις…".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ