ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει την ΠΑΕ Ηρακλής

Ο Μάκης Ψωμιάδης θέλει την ΠΑΕ Ηρακλής
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Ψωμιάδης σύμφωνα με ότι λέγεται ιδιαίτερα έντονα από το πρωί στην Θεσσαλονίκη αφήνει την Καβάλα για να αγοράσει την ΠΑΕ Ηρακλής..

Σε μία εξέλιξη που αν γίνει πράξη θα ισοδυναμεί με παραμονή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Super League για την νέα αγωνιστική περίοδο και αποφυγή του υποβιβασμού της.

Κάτι που ισχύει την στιγμή αυτή μετά τις αποφάσεις των προηγούμενων ημερών και θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη που θα μπορούσε να υπάρξει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η συμφωνία στο να αγοράσει την ΠΑΕ Ηρακλής ο Μάκης Ψωμιάδης φέρεται να οριστικοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ και αφού πρώτα κατέστη δυνατό να βρεθεί και η νομική φόρμουλα.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί και με δεδομένο ότι θα τρέξουνε οι εξελίξεις είναι η επιβεβαίωση της φημολογίας που είναι πολύ πιθανό να ισοδυναμεί με οριστικό παρελθόν του Αντώνη Ρέμου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Είμαι ενήμερος", αρκέστηκε να δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport103 Fm ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, σε σχετική ερώτηση για το τι γνωρίζει για το ενδεχόμενο της εμπλοκής του Μάκη Ψωμιάδη στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής και πρόσθεσε: "Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι".

Κι όσο για το δικό του θέλω είναι: "Να μείνει ο Ηρακλής στην Super League. Αυτός είναι ο στόχος μας», ενώ για την γενική συνέλευση της προσεχής Δευτέρας του Γ.Σ. Ηρακλής έκανε το δικό του κάλεσμα λέγοντας: «Αυτό που θέλω να πω προς όλους είναι να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση".

Σχετικά με την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Ηρακλής υποστήριξε: "Όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ Ηρακλής θα πρέπει να δώσει το παρών στην Γενική Συνέλευση και σε αυτήν να καταθέσει εγγράφως την πρότασή του".

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ότι νεότερο προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στην διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν θα υπάρξει η παραμικρή αλλοίωση της ιστορίας 103 χρόνων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Και τι σημαίνει αυτό; Πως θα παραμείνει το όνομα του Ηρακλή ως έχει συνεχίζοντας να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και το ίδιο έμβλημα αλλά και όπως κυκλοφόρησε με το υπάρχον ΑΦΜ της ΠΑΕ Καβάλας όπου το νέο ερώτημα που θα προκύψει στην περίπτωση αυτή θα έχει να κάνει με το δικό της μέλλον.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ