ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Γκόγκιτς θέλει Γεωργίου

Ο Γκόγκιτς θέλει Γεωργίου
Βαγγέλης Γεωργίου

Τον γνωρίζει, τον εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Εργοτέλη, τον δικαίωσε και πλέον τον θέλει υπό τις οδηγίες του την νέα αγωνιστική περίοδο στον Ηρακλή. Ο λόγος για τον Σίνισα Γκόγκιτς και τον Βαγγέλη Γεωργίου

Ο Βαγγέλης Γεωργίου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή για την νέα αγωνιστική περίοδο ξαναβρίσκοντας και πάλι τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Όπως έναν χρόνο πριν στον Εργοτέλη όπου ο Σερβοκύπριος τεχνικός είχε επιλέξει τον Εδεσσαίο στις βασικές του επιλογές και δικαιώθηκε για αυτό και κινήθηκε για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος.

Η πρώτη επαφή έγινε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας απευθείας από τον Γκόγκιτς στον Γεωργίου όπου του ξεκαθάρισε ότι θέλει μία ακόμη εβδομάδα να περιμένει αν θα προκύψει κάτι από ομάδα Super League. Αν όχι τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή.

Κάτι που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμη και σήμερα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με τον 25χρονο Γεωργίου έχει έρθει σε επικοινωνία και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής ο Θόδωρος Παπαδόπουλος με τις δύο πλευρές να απομένει να συμφωνήσουνε στο οικονομικό.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλή βρίσκεται και ο εκ των ηγετών της φετινής πορείας της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League ο Τάσος Κυριάκος με τον 35χρονο έμπειρο μέσο να είχε 44 συμμετοχές με 6 γκολ.

Το δεδομένο είναι ότι ο Κυριάκος δεν θα παραμείνει στην Νίκη Βόλου όπως και με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές που τις τελευταίες ημέρες απασχόλησαν τον Ηρακλή. Τους Άγγελο Βέρτζο που κατέληξε στον Απόλλων Σμύρνης, Κώστα Φλίγκο στον Παναιγιάλειο και Νίκο Πουρτουλίδη που παραμένει ελεύθερος και σε ανοιχτή γραμμή.

Αντίθετα για τον Ηρακλή δεν τίθεται πλέον θέμα απόκτησης του Δημήτρη Ζουλιώτη καθώς ο πρώην αριστερός μπακ του Ηρακλή Ψαχνών αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Νίκη Βόλου.

Εν τω μεταξύ στο στόχαστρο του Ηρακλή είναι και ο παλιός γνώριμος και πρώην μέσος της Κέρκυρας ο 27χρονος Στέλιος Ηλιάδης με τον οποίο ήδη έγινε μία πρώτη επαφή, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο και του Παναιτωλικού. Επίσης στα υπόψη είναι ο πρώην επιθετικός της Κέρκυρας Λεωνίδας Κυβελίδης και ο πρώην στόπερ της Καβάλας Στέλιος Μαραγκός.

Κατά τα άλλα στον Ηρακλή θα αγωνίζονται και την νέα αγωνιστική περίοδο οι Σάββας Σιατραβάνης και Παναγιώτης Βοσνιάδης όπως ενημερώθηκαν αμφότεροι – που είχανε συμβόλαιο - καθώς υπολογίζονται από τον Γκόγκιτς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ