ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Κλέιτον, ο Ηρακλής και το συμβόλαιο στην Τουρκία

Ο Κλέιτον, ο Ηρακλής και το συμβόλαιο στην Τουρκία
Κλέιτον INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ξεκαθάρισε στον Σίλβα Κλέιτον ότι τον θέλει στον Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος επιθυμεί να παίξει στον Γηραιό, αρκεί να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος από την Ελάζιγκσπορ.

Το Σάββατο (12/12) ο Σίλβα Κλέιτον βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανθρακικό. Ο Βραζιλιάνος είχε την ευκαιρία να τα πει και τετ α τετ με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Ο τελευταίος τού ξεκαθάρισε ότι τον θέλει στην ομάδα ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, αλλά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Ελάζιγκσπορ. Είχατε διαβάσει σε ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν περνάει και τόσο καλά στην Τουρκία, μια και χρήματα που έχει συμφωνήσει δεν τα παίρνει.

Εάν καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, τότε είναι πολύ πιθανά να παίξει ο Κλέιτον στον Ηρακλή. Αρκεί φυσικά να βρεθεί και η "χρυσή" τομή στο οικονομικό. Σημειώνεται ότι ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Τουρκία και ενσωματώθηκε εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ