ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπουκουβάλας: "Ταμείο τον Ιούνιο"

Μπουκουβάλας: "Ταμείο τον Ιούνιο"
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συνέστησε προσγείωση στον δρόμο της ανόδου του Ηρακλή στην Super League και επισήμανε πως το ταμείο θα γίνει τον Ιούνιο.

Προσγείωση συνέστησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας στον δρόμο της ανόδου του Ηρακλή στην Super League και επισήμανε πως το ταμείο θα γίνει τον Ιούνιο.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς, στο τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι και όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπουκουβάλας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να παραμείνουμε όμως προσγειωμένοι. Έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αγώνων και είμαστε μόνο στην αρχή. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι το κλίμα που υπάρχει εντός ομάδας. Σίγουρα κυρίαρχο ρόλο παίζει και η οργάνωση, όπως και η οικονομική υγεία που έχει φέτος η ομάδα, όμως αν δεν έχει «καλά» αποδυτήρια, ομάδα δεν γίνεσαι. Ταμείο θα κάνουμε τον Ιούνιο όμως».

Σε ερώτηση για τις διαφορές που εντοπίζει σε σχέση με πέρυσι, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά, υποστήριξε: «Όπως προείπα, υπάρχουν τεράστιες οργανωτικές αλλαγές στα πάντα. Το μόνο που μας απασχολεί είναι η προπόνηση και το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι ποδοσφαιρική υγεία. Βέβαια, δεν αρκεί μόνο η οργάνωση για να πετύχεις πράγματα. Γενικότερα έχουμε δέσει ως σύνολο, μας βγαίνουν τα παιχνίδια, κερδίζουμε και έχουμε ψυχολογία. Αυτό που δεν υπήρχε πέρυσι».

Σε ό,τι αφορά τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου, αλλά και το πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είπε: «Δεν θέλω να μιλάω για άνοδο από τώρα. Είναι νωρίς. Έχουμε καλό ξεκίνημα, είναι βέβαια σημαντικό αυτό που αναφέρεται για να έχουμε το μπόνους, όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Στο τι άλλο έχει η ομάδα που δεν έχει πέρυσι είπε: «Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και έμπειρους και με ταλέντο. Σε αυτό μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής μας και γενικότερα μαζί με την οργάνωση και το καλό κλίμα, όλα αυτά βγαίνουν και στον αγωνιστικό χώρο. Δουλέψαμε πολύ με τον προπονητή μας και δεν παρεκκλίνουμε καθόλου από τον στόχο μας».

Σε ερώτηση για την μέχρι τώρα αντιμετώπιση της διαιτησίας στον Ηρακλή απάντησε: «Θέλω να πιστεύω ό,τι τα όποια είναι ανθρώπινα και τίποτα παραπάνω. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι άλλο, όμως ούτε και να ασχολούμαι με αυτό».

Τέλος τοποθετήθηκε και για το ζήτημα των ορισμών παιχνιδιών του Ηρακλή: «Εντάξει είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς οι παίκτες. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν επιτέλους αυτοί που ορίζουν τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε από τη μεριά μας υποχρεωμένοι να κερδίζουμε, είτε παίζουμε Παρασκευή, είτε Κυριακή, είτε Δευτέρα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και οι υπεύθυνοι που ορίζουν τα παιχνίδια, βλέπουν πως ότι και αν κάνουν ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ