ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπαρτολίνι για άλλα δύο χρόνια

Μπαρτολίνι για άλλα δύο χρόνια
Μπαρτολίνι - Μπαράλες INTIME SPORTS

Μετά τον Μιχάλη Μπουκουβάλα ήταν η σειρά του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι να συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ηρακλής, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η σκυτάλη των ανανεώσεων στον Ηρακλή πέρασε μετά από τον Μιχάλη Μπουκουβάλα στον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι που συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με την εξέλιξη αυτή ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει την "κυανόλευκη" φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε πάση θυσία την παραμονή και του Μπαρτολίνι, μετά από αυτή του Μπουκουβάλα, για να διατηρήσει τους δύο από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς της επίτευξης της ανόδου στην Super League από την Football League.

Η συμφωνία με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό ουσιαστικά είχε λάβει χώρα από τα προηγούμενα 24ωρα και το μόνο που απέμενε ήταν να επιστρέψει σήμερα (15/6) στην Θεσσαλονίκη. Όπως και έγινε, παρουσία και του εκπροσώπου του στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου έλαβε χώρα το τυπικό μέρος.

Ο Μπαρτολίνι είχε πάρει την απόφασή του να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και όχι μόνο, εκτιμώντας την ευκαιρία που του έδωσε ο Ηρακλής το περασμένο καλοκαίρι, την στιγμή που προερχόταν από έναν σοβαρό τραυματισμό στον Αστέρα Τρίπολης. Μία ευκαιρία ωστόσο όμως από την οποία όμως δικαιώθηκαν αμφότεροι.

Σημαντικό ρόλο στην έλευσή του 33χρονου κεντρικού αμυντικού είχαν παίξει οι συμπατριώτες του Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο, και ειδικά ο πρώτος, με την τριάδα από την Αργεντινή να παραμένει αναλλοίωτη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ