ΗΡΑΚΛΗΣ

Μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή

Μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή

Πλήθος κόσμου, φίλοι του Ηρακλή, πραγματοποίησαν απόψε (31/05) πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Συναντήθηκαν και με τους "αγανακτισμένους". Στόχος τους να διανυκτερεύσουν στο Κατσάνειο αθλητικό κέντρο.(video)

Από τις 19:30 το απόγευμα είχαν αρχίσει οι φίλοι του Ηρακλή να συγκεντρώνονται έξω από το Κατσάνειο, όπου και είχαν δώσει ραντεβού για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση για υποβιβασμό της ομάδας και ζητώντας την έκδοση θετικής απόφασης από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ στην υπόθεση της ασγαλιστικής ενημερότητας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο Καμερουνέζος πρώην παίκτης του "Γηραιού" Ζοέλ Επαλέ, ενώ μίλησαν και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, Νίκος Υψηλάντης και Κώστας Κεφαλάς, ενημερώνοντας τον κόσμο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Γύρω στις 22:00 ξεκίνησαν την πορεία τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του πρώην προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μυτιληναίου.

Τη διαδήλωση παρακολουθούσαν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες κάποια στιγμή έφτασαν σε απόσταση αναπνοής με τους φίλους των "κυανόλευκων", χωρίς όμως να εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Η πορεία συνεχίστηκε ειρηνικά και έφτασε μπροστά στο Λευκό Πύργο, όπου μαζί με τους συγκεντρωμένους "αγανακτισμένους" οι φίλοι του Ηρακλή φώναξαν συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τελικά οι διαδηλωτές επέστρεψαν χωρίς έκτροπα στο Κατσάνειο, όπου σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας.

Οι φίλοι του Ηρακλή στο Κατσάνειο

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ