ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Χουάντερσον στο Μπάνσκο

Με Χουάντερσον στο Μπάνσκο

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας έφθασε η αποστολή του Ηρακλή που στις 8:00 το πρωί αναχώρησε από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με παρόντα τον Σιλβα Χουάντερσον.

Με παρόντα τον Σιλβα Χουάντερσον η αποστολή του Ηρακλή αναχώρησε στις 8:00 το πρωί από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και έφθασε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που δεν υπολογίζεται από τον Σίνισα Γκόγκιτς ενημερώθηκε χθες μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ότι θα είναι παρών στην αποστολή με το σίριάλ του να συνεχίζεται.

Κι αυτό γιατί ο Χουάντερσον επιμένει να μείνει στο ρόστερ του Ηρακλή, αρνούμενος τον δανεισμό του στην ΑΕΚ Λάρνακας όπου προπονητής της είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, βάση του συμβολαίου που έχει.

Σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στην αποστολή του Ηρακλή δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Παληγεώργος που είναι να βρεθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα για να λύσει το συμβόλαιό του.

Αντίθετα μετά την επιστροφή της αποστολής του Ηρακλή από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας είναι να υπογράψουνε τα συμβόλαιά τους οι Ενέα Κολίτσι και Λευτέρης Ματσούκας.

Σήμερα εξάλλου είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί η βίζα του Μπέντζαμιν Ονουάτσι από την ελληνική πρεσβεία στις Βρυξέλλες και να μπορέσει να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη και ακολούθως να μεταβεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Ηρακλή.

Η αποστολή του Ηρακλή θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Μπάνσκο της Βουλγαρίας για δώδεκα ημέρες δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια με το πρώτο της την Δευτέρα κόντρα στον Πιερικό.

Όσο για την αποστολή αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ζαχόρα, Χιονίδης, Σαράφογλου, Κηπουρός, Τσιότρας, Σαββίδης, Κυριάκος, Σιατραβάνης, Χουάντερσον, Τσερκέζος, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Λίμα, Βουτσιάς, Σίμιτς, Βοσνιάδης, Τσιαλιανίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Θόρια, Φεντάνης, Μουχάλης, Μπριλάκης, Ματσούκας και Κολίτσι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ