ΗΡΑΚΛΗΣ

Με τα γνωστά προβλήματα ο Ηρακλής κόντρα στον Ολυμπιακό

Με τα γνωστά προβλήματα ο Ηρακλής κόντρα στον Ολυμπιακό

Με τέσσερις απουσίες θα υποδεχθεί ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό καθώς στα ήδη γνωστά προβλήματα των Μοντέιρο, Ζιάμπαρη και Στάμου προστέθηκε και ο Κυριακίδης.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που είχε και στην αναμέτρηση εκτός έδρας με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα έχει τέσσερις απουσίες καθώς σε αυτές των Μοντέιρο, Ζιαμπάρη και Στάμου προστέθηκε και η απουσία του Κυριακίδη.

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

"Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (18/09, 20:30).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής καθώς και στατικές φάσεις, με τα προβλήματα να είναι γνωστά, αφού δεν θα βρίσκονται στην αποστολή 4 παίκτες λόγω τραυματισμού (Μοντέιρο εντατικό ατομικό πρόγραμμα, Ζιαμπάρης ατομικό, Κυριακίδης γυμναστήριο, Στάμου στη Γερμανία για θεραπεία).

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Χουάντερσον, Περνίς, Μπαρτολίνι, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ρούσσος, Κούρος, Λεοζίνιο, Ιντζόγλου, Μπλέτσας, Κυνηγόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Αμαραντίδης, Μπαρέττας, Λάμπρου".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ