ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Ρουγκάλα κόντρα στο Φωκικό

Με Ρουγκάλα κόντρα στο Φωκικό

Με πρωινή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή για την 19η αγωνιστική της Football League, με το Φωκικό στις 15:00.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League, την Τετάρτη, με τον Φωκικό στις 15:00.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 20 της αποστολής του στους οποίους συμπεριέλαβε και τον Κώστα Ρουγκάλα καθώς σήμερα βγήκε το δελτίο του.

Απόντες είναι ο Δημήτρης Στάμου και ο Γιάννης Πασάς λόγω τιμωρίας, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ εκτός έμεινε και ο Πασχάλης Κάσσος που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του.

Εν τω μεταξύ ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι δείχνει να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, και απομένει αν θα προφυλαχθεί, και μαζί με τους Σιατραβάνη και Μπουκουβάλα βρίσκονται στην «κυανόλευκη» αποστολή.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Παπαδόπουλος είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Ρομάνο, Περόνε, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Αγγελούδης και Ρουγκάλας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ