ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Ρομάνο, Περόνε αλλά χωρίς Βέλλιο ο Ηρακλής

Με Ρομάνο, Περόνε αλλά χωρίς Βέλλιο ο Ηρακλής
Ντιέγκο Ρομάνο INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πλατανιά με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει τους Ρομάνο και Περόνε να τίθεται στην διάθεση του ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βέλλιο που είναι τιμωρημένος.

Δυο επιπλέον λύσεις έχει στα χέρια του ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (25/1) με τον Πλατανιά καθώς τόσο ο Περόνε όσο και ο Ρομάνο είναι στην διάθεση του. Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Βέβαια ο νεαρός τεχνικός έχει έναν πολύ σημαντικό πονοκέφαλο και αυτός είναι η απουσία του Βέλλιου ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο νεαρός φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας που χάνει αρκετή από τη δύναμη πυρός της ενόψει του αγώνα της Δευτέρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγα λεπτά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα (Δευτέρα 25/01, 19:30) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, με τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει τα προβλήματα απουσιών να μειώνονται αισθητά (εκτός του Λάζαρ, θα λείπει λόγω τιμωρίας ο Βέλλιος).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Στάμου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ".

Στην Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή ο Λεοζίνιο

Με Ρομάνο, Περόνε αλλά χωρίς Βέλλιο ο Ηρακλής

Εν τω μεταξύ από το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λεοζίνιο ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ηρακλή. Ο Βραζιλιάνος άσος θα περάσει από εξετάσεις και θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο. Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο δήλωσε ευχαριστημένος που θα συνεχίσει στον "γηραιό", τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ηρακλή. Τώρα πρέπει να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνωρίζομαι πολύ καλά με τον Περόνε, με τον Ρομάνο έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος και τον προπονητή τον είχα συμπαίκτη. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε όλοι μαζί μια οικογένεια και να δουλεύουμε. Είμαι έτοιμος, μπαίνω κανονικά στις προπονήσεις και θέλω να δώσω πολλά στον Ηρακλή. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παίξω, αλλά είναι καλύτερα που ήρθα τώρα να κάνω προπονήσεις. Όλη τη χρονιά παίζω δεκάρι αλλά μπορώ να παίξω και άκρη. Είναι πολύ σημαντικό η παρουσία του κόσμου, ανεβάζει την ψυχολογία του παίκτη».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ