ΗΡΑΚΛΗΣ

Με πίστη για την πρόκριση

Με πίστη για την πρόκριση
Ηρακλής INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή αφήνουν στην άκρη την ισοπαλία με τον Πιερικό και δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουνε την πρόκριση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η ισοπαλία κόντρα στον Πιερικό ανήκει στο παρελθόν στον Ηρακλή και δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουνε την πρόκριση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Σε ένα παιχνίδι όπου το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου καλείται να αφήσει πίσω της την τρίτη της βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα της Football League, όλες στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, και να ψάξει το γκολ της πρόκρισής της μετά το 1-1 της περασμένης Τετάρτης.

Η μίνι προετοιμασία του Ηρακλή ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας μετά το τέλος της οποίας ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή του.

Οι εκλεκτοί του είναι οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Αγγελούδης, Κάσσος και Τσιλιγκίρης.

Στην αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε ο Περόνε που είχε μείνει εκτός εκείνης του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Πιερικό όντας τιμωρημένος για να εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Η αποστολή του Ηρακλή θα ταξιδέψει το απόγευμα με απευθείας πτήση για την Καλαμάτα και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη ενώ θα επιστρέψει μετά από διπλή διανυκτέρευση το πρωί της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ