ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξεκαθαρίζει με Όγιος

Ξεκαθαρίζει με Όγιος
INTIME SPORTS

Ραντεβού με τον Κώστα Τσαλίκη θα έχει σήμερα ο Γκιγιέρμο Όγιος όπου θα ανακοινώσει την απόφασή του για αν θα παραμείνει τελικά ή όχι μέχρι τέλους στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος θα ανακοινώσει την απόφασή του για αν θα παραμείνει τελικά μέχρι τέλους στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ή θα παραιτηθεί από αυτήν στο ραντεβού που θα έχει σήμερα με τον Κώστα Τσαλίκη.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του χθεσινού παιχνιδιού στα Χανιά και της ήττας με 3-0.

Πλέον σήμερα μία μέρα μετά ο Αργεντινός τεχνικός στη συνάντηση που επίκειται θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας σαφώς πιο ήρεμος πλέον σε σχέση με λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Περιβόλια.

Ο Όγιος θα κοινοποιήσει την απόφασή του στον Τσαλίκη στο τετ α τετ που θα έχουνε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

Από εκεί και πέρα το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα κληθεί να πάρει την απόφαση για τον διάδοχο του Αργεντινού τεχνικού σε περίπτωση που επιλέξει τελικά τον δρόμο της παραίτησης.

Όπως και να έχει στον Ηρακλή απαιτείται λύση εδώ και τώρα για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος από την προνομιούχο πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος των πλέι οφ που οδηγεί απευθείας στην Super League.

Εκεί από όπου μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα απέχει πλέον έξι βαθμούς από τους Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα και πέντε από τη Νίκη Βόλου που βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί στο νοκ άουτ μπαράζ με την Skoda Ξάνθη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ