ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξεκαθάρισμα, πρόστιμο και Αναστόπουλος

Ξεκαθάρισμα, πρόστιμο και Αναστόπουλος
INTIME SPORTS

Σε σκληρό ύφος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Τσαλίκης. Πρόστιμο για την ήττα από τον Βατανιακό, ενώ μέχρι την Δευτέρα (28/10) έχει δοθεί διορία απάντησης στον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Τσαλίκης, μίλησε σε σκληρό ύφος στην σημερινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας με αφορμή την ήττα της Παρασκευής από τον Βατανιακό.

Ακόμη τους ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου για την ήττα που γνώρισαν ενώ μέχρι αύριο έχει δοθεί διορία απάντησης στον Νίκο Αναστόπουλο στην αναζήτηση του διαδόχου του Σίνισα Γκόγκιτς.

Σύμφωνα με ότι διέρρευσε ο Τσαλίκης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή: " Ως εδώ. Δεν θα ανεχτώ άλλη τέτοια εμφάνιση. Το αποτέλεσμα στην Κατερίνη είναι ντροπή. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Δώστε τέλος, σηκώστε κεφάλι και δείξτε επιτέλους τις ικανότητές σας.

Τιμήστε τη φανέλα που φοράτε. Το πρόστιμο που θα επιβληθεί σε όλους μας είναι μία πρώτη κίνηση για να καταλάβετε όλοι που έχετε έρθει. Όποιος δεν μπορεί να το πει τώρα. Όποιος νιώθει ότι δεν αντέχει την πίεση να έρθει αύριο στο γραφείο να λύσει το συμβόλαιό του", κατέληξε χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση.

Ακόμη τους ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου για την κάκιστη εμφάνιση και την ήττα από τον Βατανιακό. Αυτό αφορά ακόμη και το τεχνικό τιμ της ομάδας σε εκείνο το παιχνίδι που ήταν οι Γκόγκιτς, Καλαποθαράκος και Γκιζέλης παρά το γεγονός ό,τι οι δύο πρώτοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Ακόμη με απόφαση της διοίκησης το πρόστιμο αφορά και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Κώστα Τσαλίκη, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ύψος του.

Η ομιλία του Τσαλίκη είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της απογευματινής προπόνησης στην πρώτη μετά την ήττα από τον Βατανιακό και την παραίτηση του Γκόγκιτς.

Αυτή έγινε υπό τις οδηγίες των Παγώνη Βακαλόπουλου και Φώτη Γκιζέλη, όπως και αύριο, σε μία μέρα όπου μέχρι το πρωί αναμένεται η απάντηση του Νίκου Αναστόπουλου στην πρόταση που του έγινε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πήγε να κάνει το colpo grosso θέλοντας να έρθει σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη αλλά ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης δεν έχει λύσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αρκαδίας. Κάτι που είναι να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ