ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξανά χωρίς Περόνε, Ρομάνο ο Ηρακλής

Ξανά χωρίς Περόνε, Ρομάνο ο Ηρακλής
Ντιέγκο Ρομάνο INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή του Ηρακλή για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια (31/1, 17:15), χωρίς να υπολογίζει ξανά τους τραυματίες Περόνε και Ρομάνο.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το Σάββατο (30/1) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της κυριακάτικης (31/1, 17:15) αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα εκγύμνασης για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και με το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη, δίχως να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των τραυματιών Ρομάνο και Περόνε. Εκτός παραμένουν και οι Λάζαρ, Στάμου.

Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Αμαραντίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Τσιλιανίδης και Βέλλιος είναι οι παίκτες που βρίσκονται στα πλάνα του Παπαδόπουλου για το ματς της Κυριακής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ