ΗΡΑΚΛΗΣ

Κλείνουν οι εκκρεμότητες

Κλείνουν οι εκκρεμότητες
INTIME SPORTS

Παράλληλα με την τακτοποίηση του φακέλου αδειοδότησης, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ τακτοποιεί τις υποχρεώσεις της προς ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Κι ενώ το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου της Κυριακής με την ΑΕΚ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα του Ηρακλή η διοίκηση της ΠΑΕ κινείται στους ρυθμούς της τακτοποίησης του φακέλου αδειοδότησής της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον λόγο αυτό και κάθε μέρα φαίνεται να κλείνει και από μία εκκρεμότητα που είχε με την σκυτάλη να πέρασε από τον Χρήστο Μπούρμπο στον Μίρνες Σίσιτς.

Αφού λοιπόν χθες υπήρξε συμφωνία με τον Μπούρμπο να εισπράξει το ποσό των 35.000 ευρώ που αντιστοιχεί στην τελευταία του δόση την επόμενη εβδομάδα έστω και με μερικές μέρες καθυστέρησης στην διάρκεια του σημερινού πρωινού έκλεισε και το θέμα του Σίσιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αν και παρέμεινε τελικά στο ρόστερ του Ηρακλή αν και δεν βρισκόταν στα πλάνα του τότε τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μαρίνου Ουζουνίδη, έδειξε κατανόηση για τα χρήματα που είχε λαμβάνειν.

Και όχι μόνο αυτό αλλά φαίνεται το συγκεκριμένο ποσό να μεταφέρεται σε νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, της ΠΑΕ Ηρακλής και του Σίσιτς, για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας που απομένει να φανεί αν θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Εξέλιξη που θα επιβεβαιώσει την παραμονή του Σλοβένου μεσοεπιθετικού στο δυναμικό του Ηρακλή για άλλα δύο χρόνια εκτός και αν ακόμη και έτσι αλλάξει κάτι στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως και να έχει πάντως στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής υποστηρίζουνε ότι στο θέμα της συμπλήρωσης του φακέλου της αδειοδότησης η σημερινή κατάσταση είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με έναν χρόνο πριν με την περίπτωση του Μπούρμπου να φάνταζε ως το πιο μεγάλο εμπόδιο.

Αλλά και αυτό δείχνει να ξεπερνιέται αν και είναι αλήθεια πως επιθυμία όλων στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα θα ήταν τα έσοδα από το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο να ήταν σαφώς περισσότερα για να μπορούσανε με μεγαλύτερη άνεση να κλείσουνε και άλλες από τις υπάρχουσες τρύπες.

Κι όσο για το υπάρχον ρόστερ του Ηρακλή ο διεθνής Νιγηριανός Σάνι Καϊτά θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν αφού ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ομάδα της Ολλανδίας.

Την ίδια ώρα στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Παράσχος καλείται να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο δεδομένων των απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει.

Σχετικά τέλος με το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή και την νέα αγωνιστική περίοδο είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει από εβδομάδα με το πιθανότερο να είναι να αποτελέσει παρελθόν και στην θέση του να έρθει άλλος Έλληνας τεχνικός.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ